Mărturii cutremurătoare despre eleva electrocutată pe tren: „Fata plângea. Sânul stâng era carbonizat”

Bărbatul care a ajuns primul la locul teribilului accident de pe un tren din Manta Roşie povesteşte că Anna Ursu, fata care, în final, a murit din cauza rănilor, plângea şi se temea că vine poliţia să o amendeze.

13 mai 2015, 12:34
Mărturii cutremurătoare despre eleva electrocutată pe tren: „Fata plângea. Sânul stâng era carbonizat”

Două adolescente din Iaşi au ajuns de urgenţă la spital după ce s-au curentat pe un tren, unde voiau să facă o fotografie inedită. Din cauza arsurilor foarte grave, una dintre fete din păcate a murit.

În momentul în care tinerele s-au urcat pe tren s-a produs un arc electric. Una dintre fete a fost aruncată de pe vagon, iar cealaltă a luat foc. Un trecător a urcat pe vagon şi i-a stins hainele.

Vezi şi: Imagini tulburătoare cu adolescenta electrocutată. Un trecător a filmat clipele de agonie ale fetei VIDEO

„Mergeam spre casă, după serviciu, când am auzit hârjoneala lor. Când am urcat pasarela, le-am văzut pe vagoane. Fata încă ardea. Eu eram îmbrăcat cu o bluză sintetică, aşa că am cerut de la cineva un hanorac din bumbac şi am stins-o. Am încercat să îndepărtez de pe ea hainele carbonizate, dar fata ardea încă pe dedesubt. Fata plângea, se temea că vine poliţia să o amendeze. I-am spus că nu o s-o amendeze nimeni. Îmi spunea că vine dintr-o familie săracă. Apoi m-a întrebat: „Oare o să mor?” I-am spus că nu o să moară, dar că va sta puţin în spital. M-a întrebat dacă mai mult de o săptămână, şi i-am spus că da. Apoi m-a întrebat dacă mai are păr… Avea părul lung, un pic pârlit. Faţa era perfectă, dar sânul stâng nu mai exista. Era carbonizat. Voia să-mi dea numărul de telefon, s-o sun pe mama ei, dar nu ştia unde şi-a lăsat telefonul”, povesteşte Vasile Cârdei, potrivit 7est.ro.

Ieşeanul este căsătorit şi are, la rândul lui, doi copii. Poate şi de aceea, accidentul de vineri l-a marcat pe viaţă. „Era atât de frumoasă şi vorbea atât de clar şi de corect… Am aflat după aceea că era şi foarte bună la învăţătură. Eu nu pot să o uit, nu pot să uit ce am văzut şi ce am vorbit cu ea”.

Anna Ursu a murit după aproape 30 de ore de la produ­cerea accidentului, la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Potrivit medicilor, avea arsuri pe 85% din suprafaţa corpului, iar organele interne îi erau afectate.