Mărturii cutremurătoare despre profesoara de la liceul din Constanţa, care jignea elevii: Mamele voastre s-au drogat, voi sunteţi mutanţi!

Scandal de amploare la Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii Constanţa, după ce mai mulţi părinţi au depus solicitări cu privire la comportamentul revoltător al profesoarei de biologie Liliana Stoicescu Iordache.

04 feb. 2021, 16:50
Mărturii cutremurătoare despre profesoara de la liceul din Constanţa, care jignea elevii: Mamele voastre s-au drogat, voi sunteţi mutanţi!

Mărturii cutremurătoare despre profesoara de la Telecom, Constanţa. Conducerea instituţiei de învăţământ a demarat o anchetă internă, iar conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa cercetează modul cum s-au desfăşurat orele online în ultimele luni.

Mărturii cutremurătoare despre profesoara de la liceul din Constanţa, care jignea elevii

Un părinte susţine  că problema datează de foarte mult timp, iar elevii au ajuns să fie de-a dreptul terorizaţi de prof. Liliana Stoicescu Iordache.

„Am asistat şi eu la orele ei, online. Multe, foarte multe jigniri. Foarte mulţi corigenţi. Fiica mea a trecut cu 5, cu foarte mari emoţii, în rest are 9 şi 10. Copilul meu este traumatizat. A făcut-o «chioară», deoarece poartă ochelari. Iată o afirmaţie despre copiii cu boli genetice: «Mamele voastre au băut şi s-au drogat în timpul sarcinii, de aia voi sunteţi mutanţi»! Au fost tot felul de discuţii între părinţi, părinţi – profesori, toată lumea e scârbită de ea, dar nu se poate face nimic… Ni s-a spus să aducem probe, dar am semnat acea declaraţie prin care nu avem voie să înregistrăm orele online. Deci cum putem demonstra ceea ce se întâmplă?”, a povestit părintele, pentru Cuget Liber.

„Nouă ne-au adus la cunoştinţă situaţia prin declaraţii ale elevilor, dar nu ne-au pus la dispoziţie alte materiale. Dar noi privim cu seriozitate ceea ce prezintă copiii, pentru că nu scriu doar doi, trei copii, ci sunt zeci de sesizări pe masa mea. În plus, de-a lungul anilor, noi am mai avut sesizări legate de comportamentul doamnei profesor, dar uneori au fost doar verbale sau cei care au sesizat nu au vrut să îşi asume în scris. Însă, în acest moment, a fost demarată o nouă cercetare disciplinară la nivelul unităţii de învăţământ. Doamna a mai fost cercetată disciplinar de mai multe ori, aplicându-i-se diverse sancţiuni, de la avertisment până la tăierea unui procent din salariu, 15%. Doamna nu a contestat niciodată nicio sancţiune la Colegiul de Disciplină al ISJ, în ultimii aproape patru ani”, a declarat, prof. Anca Dragomir, inspectorul şcolar general adjunct, pentru sursa citată.

Citeşte şi: Scrisoarea emoţionantă a unei mame către profesoara de matematică: „Nu vreau să-mi mai găsesc fiul plângând”