Mărturii cutremurătoare făcute de Magda Vasiliu, despre boala fiului ei. Vlad a fost diagnosticat cu cancer. „Mi s-a spus că….”

Magda Vasiliu a povestit cu lacrimi în ochi despre cea mai cruntă perioadă din viața ei. Fiul ei, Vlad a fost diagnosticat cu cancer, ier de atunci, fosta prezentatoare TV a dus o luptă dură cu boala nemiloasă a copilului ei. După ce baiatul s-a vindecat în Italia, Magda Vasiliu și sotul ei au luat decizia de a înființa o asociație care să lupte cu cancerul.

11 sept. 2018, 09:38
Mărturii cutremurătoare făcute de Magda Vasiliu, despre boala fiului ei. Vlad a fost diagnosticat cu cancer. „Mi s-a spus că….”

„De ce am plecat? Am plecat pentru că nu aveam cum să-mi salvez copilul acolo. În România mi s-a spus ca cea mai buna soluție ar fi amputația piciorului. Aici (n.r. în Italia), când le-am descris situatia și le-am spus de amputatie, au facut ochii mari și m-au întrebat de ce”, a povestit jurnalista Magda Vasiliu la Știrile Kanal D.

Citeşte şi Magda Vasiliu, ANUNŢ EMOŢIONANT la un an de când a plecat la Roma să-şi trateze băieţelul de CANCER. Care este acum starea lui Vlad

Totul a început la scurt timp după ce jurnalista a mers cu fiul ei la Spitalul Marie Curie. I s-a spus ca Vlad trebuie să facă o biopsie invaziva plină de riscuri.

Continuarea articolului pe libertatea.ro.