MĂRTURII CUTREMURĂTOARE ale rudelor pacientului mâncat de viermi: Şi în puşcărie dacă era nu era în halul ăla de chinuit VIDEO

Rudele pacientului mâncat de viermi la Spitalul de Arşi au făcut mărturii cutremurătoare. Oameni simpli, de la ţară, fratele şi cumnata bărbatului dau vina pe medici pentru ce s-a întâmplat, mai ales că, spun ei, bărbatul a fost dus pe picioarele lui la Bucureşti.

21 iul. 2016, 11:53
MĂRTURII CUTREMURĂTOARE ale rudelor pacientului mâncat de viermi: Şi în puşcărie dacă era nu era în halul ăla de chinuit VIDEO

Rudele pacientului le reproșează angajaţilor de la Spitalul de Arşi din Capitală că nu au avut grijă de bătrânul de 77 de ani şi l-au lăsat să moară mâncat de viermi.

Citeşte şi Pacientul de la Spitalul de Arşi, care avea larve de muscă pe răni, a MURIT: „Avea 4-5 viermi. Nu a decedat din cauza lor”

A fost dus pe picioarele lui, a vorbit şi a cerut să mănânce. I-a dus nora mea pepene, îngheţată, apă cerea şi când colo după trei zile când l-au băgat la operaţie şi l-au înfăşat, l-au pus acolo în pat şi acolo l-au bătut sfinţii. De ce a făcut viermi? Pentru că nu s-a uitat nimeni la el„, a declarat, la protv.ro, cumnata pacientului mort la Spitalul de Arşi din Capitală.

Citeşte şi Scandalul de la Spitalul de Arşi ia amploare. Încă un pacient a murit mâncat de viermi

Uite că acum l-au mâncat gândacii şi viermii. Ăştia sunt oameni? Chiar dacă murea, mai bine murea ars şi ştiam că a murit ars, dar nu mâncat de gândacii ăia. Prea a fost chinut. Şi în puşcărie dacă era nu era în halul ăla de chinuit„, a fost fratele pacientului.

Citeşte şi Mărturia CUTREMURĂTOARE a medicului care a filmat pacientul cu larve pe răni: Asist neputincioasă la un malpraxis care este perpetuat

Imagini greu de descris au fost filmate la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală. Un doctor a surprins, în secţia de reanimare a spitalului, un pacient pe ceafa căruia colcăie viermi. Imaginile au fost publicate pe blogul lui Cătălin Tolontan.

Citeşte şi Medicul de la Spitalul de Arşi care s-a ocupat de pacientul cu larve pe răni, audiat de poliţişti

Totodată, ancheta de la Spitalul de Arși scoate la iveală un alt deces în condiții suspecte. Potrivit România TV, un alt bărbat a murit în această unitate, iar pe rănile sale deschise au fost găsite larve de muşte.

Citeşte şi Pacienţii cu viermi în plăgi de la Spitalul de Arşi au murit din cauza unor infecţii cu bacterii intraspitaliceşti