Mărturii cutremurătoare. Ultimele clipe din viaţa canotorului Iulian Arba, rememorate de tatăl său

Publicat: Miercuri, 23 Septembrie 2015 10:50 // Actualizat: Miercuri, 23 Septembrie 2015 10:50 // Sursa: romaniatv.net

Dispariția fulgeratoare lui Iulian Arba (26 ani), care a murit electrocutat, sâmbătă. a provocat un şoc în familia fostului canotor. Gavrilă Arba, tatăl sportivului, şi-a reamintit ultimele clipe din viaţa unicului său copil.

Tatăl lui Iulian Arba a rememorat pentru actualmm.ro ultimele clipe pe care le-a petrecut alături de fiul său, la cabana pe care o au pe Valea Şugăului. "Sâmbătă după amiază a fost la mine și mi-a spus că vine acasă să spele mașina și după aceea are de mers la o nuntă cu prietena lui. Și a plecat de la mine de la cabana, a venit acasă. A fost pe la un prieten bun de-al lui să mănânce ceva și i-a spus că merge acasă, apoi merge puțin să se relaxeze, să prindă un pește, până pleacă la nuntă.

Și-a luat undița și a mers aici la pod în apropiere. Acolo nu știu cât a stat dar nu mult, că am mai vorbit cu cineva pe pod și băiatul a plecat cu băiatul unui preot. Ăla nu știu dacă a ajuns acasă. Între timp a venit o femeie care s-a apropiat de el, în timp ce pescuia. Și l-a văzut cum cade în genunchi și se prăvălește. Și l-a întrebat măi Iulian ce ai pățit? Te-ai lovit? Zice nu, m-am electrocutat. Și atâta a fost toată treaba. Atâta a putut să vorbească. Gata a fost.

Citeşte şi Cum s-a produs TRAGEDIA în care a murit fostul canotor Iulian Arba. Tânărul avea planuri de nuntă

Fratele meu a fost primul acolo că a văzut-o pe femeia aia că fuge la disperare și zice că s-a întâmplat ceva. Fugind spre pod a auzit-o pe femeie că strigă dați telefon de urgență la 112 că s-a electrocutat un băiat. Femeia îl cunoștea. A ajuns fratele meu la el, a încercat să îi ia pulsul, a încercat să îl resusciteze. A mai venit un băiat și după câteva minute a venit și Ambulanța. De aici la spital resuscitare și gata a fost" a spus tatăl sportivului.

Slujba de înmormantare a lui Iulian Arba va avea loc joi.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
canotor mort Iulian Arba sportiv electtrocutat sportiv mort
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 sep 11:13
...fostului canotor. Gavrilă Arba, tatăl sportivului, şi-a reamintit ultimele clipe din viaţa unicului său copil. Citește mai departe… ...
23 sep 11:02
...familia fostului canotor. Gavrilă Arba, tatăl sportivului, şi-a reamintit ultimele clipe din viaţa unicului său copil. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net

...
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H