MĂRTURII din autocarul GROAZEI: Şoferul era în depăşire şi avea viteză mult peste limită

Publicat: Luni, 24 Iunie 2013 13:02 // Actualizat: Luni, 24 Iunie 2013 14:43 // Sursa: RTV.net

Unul dintre pasagerii accidentaţi în Muntenegru a declarat că în momentul producerii accidentului şoferul era într-o depăşire la intrarea într-un viaduct şi deşi limita de viteză era de 50 km/oră, el avea în jur de 90 km/oră.

Foto: http://www.smedia.rs/

"Eu mă simt relativ bine, ceilalţi sunt mult mai rău. Am lovituri destul de puternice pe corp, dar nu cu efecte majore. Am doar câteva zgârieturi, eu am căzut din autocar în timp ce se rostogolea. Şoferul a încercat să depăşească la intrarea într-un viaduct, accelerând. Am început să strigăm la el să încetinească. A accelarat, a încercat să evite maşina din faţă şi a sărit peste parapet. Limita de viteză a fost de 50 km/h, iar el avea undeva pe la 90 km/h. Nu ne grăbeam, aveam timp să ajungem", a declarat pasagerul, pentru Ştirile Pro TV.

El a mai povestit că la locul accidentului au apărut 30 - 40 de oameni cu corzi care i-au salvat.

"A fost o organizare impecabilă. Cei care n-aveau centuri de siguranţă au fost cei care au scăpat pentru că au fost aruncaţi din autocar", a mai spus victima.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat într-o prăpastie din Muntenegru, iar numărul persoanelor decedate ca urmare a accidentului a crescut la 18, conform datelor MAE, sau la 19, potrivit unor informaţii din presă.

Marius Usturoiu, directorul Mareea Travel, agenţia de turism care a organizat circuitul, a precizat că în autocarul, operat de Gregory Tour, care s-a prăbuşit într-o prăpastie în Muntenegru se aflau 47 de persoane, cetăţeni români, între care un minor.

VEZI ŞI ACCIDENTUL din Muntenegru. Vezi LISTA românilor RĂNIŢI şi internaţi în spitalele din Podgorica


loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 iun 09:00
...cu ajutorul aparatelor şi, deşi au funcţii vitale stabile, sunt încă în pericol. AFLĂ: MĂRTURII din autocarul GROAZEI: Şoferul era în depăşire şi avea viteză mult peste limită Pasagerii decedaţi vor fi repatriaţi ulterior, după...
24 iun 20:03
...Gregory Tour, care s-a prabusit intr-o prapastie in Muntenegru se aflau 47 de persoane, cetateni romani, intre care un minor. sursa: rtv.net ...
24 iun 17:48
...Muntenegru. Vezi LISTA românilor RĂNIŢI şi internaţi în spitalele din Podgorica Source Article from http://www.rtv.net/marturii-din-autocarul-groazei-soferul-era-in-depasire-si-avea-viteza-mult-peste-limita_85938.htmlMĂRTURII din autocarul GROAZEI: Şoferul era în depăşire şi avea...
24 iun 17:05
Răspunde | Votează email 0 email
la mai multi si mai des
cica MAI ii aduce acasa deci ...au murit niste militieni din pnl ...da-i in poooula mea ...sa crape toti daca s-ar putea ..ca dovada ca romanii sunt un neam de securisti, turnatori si tilhari ...militieni peste tot dar-ar moartea-n ei toti !
24 iun 15:59
...Cei care n-aveau centuri de siguranta au fost cei care au scapat pentru ca au fost aruncati din autocar”, a mai spus victima. rtv Posted in ...
1
EUR
4.7564
RON
26 Mar
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H