Mărturii halucinante despre MOARTEA ÎMPĂRTĂŞITĂ. Simţi fiori reci pe şira spinării când auzi aşa ceva

Despre legăturile profunde între oameni, care împărtăşesc diferite momente ale vieţii, s-au scris multe cărţi şi articole. Puţini au auzit însă despre un fenomen care este numit, în lipsă de alt termen mai inspirat, moarte împărtăşită.

23 ian. 2015, 15:17
Mărturii halucinante despre MOARTEA ÎMPĂRTĂŞITĂ. Simţi fiori reci pe şira spinării când auzi aşa ceva

Moartea împărtăşită este ceva aflat încă la limita între realitate şi imaginaţie, până când cercetările în domeniu vor demonstra dacă este sau nu adevărat.

Potrivit descopera.ro, relatările despre moartea împărtăşită sunt destul de puţine, spre deosebire de cele despre experienţele la limita morţii. Nu putem spune dacă numărul redus al acestor mărturii este din cauză că puţini trăiesc aceste stări, sau pentru că ei ezită să vorbească despre ele.

Una dintre aceste mărturisiri este tulburătoare, iar acele momente i-au schimbat radical viaţa lui William Peters.

O prietenie dincolo de moarte

Bărbatul lucra ca voluntar într-un azil de bătrâni, unde s-a împrietenit cu Ron, un fost angajat în marina comercială.

Ron suferea de cancer la stomac şi în fiecare zi William stătea câte 3 ore cu el, discutând sau citindu-i din cărţi de aventuri. Ron avea puţine rude şi prieteni care să-l viziteze.

În ziua în care bătrânul a murit, William îi citea, în jurul prânzului, ca de obicei, din cartea lui Jack London, „Chemarea Sălbăticiei”. Peters povesteşte cum a simţit deodată cum o forţă incredibilă îl ridică şi sufletul său iese din corp. Apoi s-a simţit plutind deasupra patului bolnavului, iar alături de el se afla şi sufletul lui Ron, care la fel plutea şi se privea stând în pat, în agonie. Ron i-a zâmbit liniştit prietenului său, ca şi când ar fi fost amuzat de ciudata întâmplare, la care luau parte amândoi. După doar câteva momente, Peters a simţit că intră din nou în trupul său şi şi-a revenit. Ron a murit însă la scurt timp.

Citeşte şi: Cele mai mari CINCI regrete ale omului în faţa morţii

Senzaţiile descrise de cei care trec prin aceste stări seamănă foarte mult cu acelea relatate de cei care trăiesc experienţe la limita morţii. Unii spun că au văzut rude ale celui decedat sau fiinţe din lumină care veniseră să-l ia cu ele pe cel mort.

Alţii au vorbit despre o lumină care iese din trupul celui decedat sau despre alte scene stranii. De exemplu, uneori, camera pare să-şi schimbe proporţiile, ca şi cum în interiorul ei s-ar deschide un portal spre o altă dimensiune.

Poveste de DRAGOSTE ETERNĂ. Ce i-a spus un BĂTRÂN femeii pe care a iubit-o 55 de ani înainte să moară FOTO