Mărturii INCREDIBILE în dosarul prostituatelor de lux. Cum erau RECRUTATE tinerele plasate bogătaşilor

Showbiz-ul autohton este zguduit de câteva zile de scandalul denumit dosarul prostituatelor de lux, în care sunt implicate şi mai multe tinere nelipsite de pe micile ecrane şi de la evenimentele mondene. Pe lângă numele cu rezonanţă pentru amatorii de cancanuri, din reţea făceau parte şi fete care nu beneficiau de expunere, care erau recrutate de Diana Gureşoaie, Lavinia Despina şi Mirela Dumitru, care sunt acuzate de proxenetism în acest dosar.

12 feb. 2015, 11:50
Mărturii INCREDIBILE în dosarul prostituatelor de lux. Cum erau RECRUTATE tinerele plasate bogătaşilor

Daniela Crudu, Simona Traşcă, Mădălina Pamfile sunt doar câteva dintre numele cunoscute din dosarul prostituatelor de lux, dar din reţea făceau parte şi tinere necunoscute publicului larg, care erau recrutate de Diana Gureşoaie, Mirela Dumitru şi Lavinia Despina prin diferite metode.

BOMBĂ! Cine era capul răutăţilor în dosarul „Prostituţie în showbiz”! STENOGRAME INCENDIARE

Câteva dintre ele au dezvăluit pentru Spynews.ro că au fost „descoperite” de cele trei pe reţelele de socializare şi ulterior li s-a propus să se întâlnească cu oameni de afaceri. „Eu o cunoşteam pe Mirela de la petreceri, din diverse cluburi. Nu a existat niciodată o relaţie de prietenie strânsă, eu începusem să o consider amică. Mă abordase pe Facebook, că îi plac pozele mele, că sunt frumoasă, dacă nu cumva caut un job. Eu nu ştiam cu ce se ocupă ea. Am fost doar o victimă. Mi-a propus nişte „job-uri”, aşa cum le numea ea, însă nu m-am dus niciodată să mă întâlnesc cu vreun bărbat”, a mărturisit Alina, una dintre tinerele implicate în dosarul de prostituţie, care apare în stenograme.

Ioan Neculaie, prima reacţie în dosarul prostituatelor de lux. Declaraţia sa e halucinantă

Aceeaşi „schemă” a fost aplicată şi în cazul Loredanei, care era proaspăt căsătorită, dar care le-a spus anchetatorilor că, deşi apare în stenogramele convorbirilor din dosar, nu a ajuns niciodată să se întâlnească cu vreunul dintre clienţii reţelei, despre a cărei existenţă nici măcar nu ar fi ştiut: „Aşa cum am declarat şi în faţa anchetatorilor, pe Lavinia o cunosc de doi ani, printr-o prietenă. Nu ştiam ce ocupaţii are. Ne-am întâlnit de câteva ori la un mall din Capitală. Se poate verifica asta. De la asta, până la a mă prostitua este cale lungă. Nu îmi pot vinde corpul, nu am anturaje de oraş, nu am prietene de acest gen. Am o familie frumoasă şi nu m-am anturat în niciun fel de cerc de fete de oraş. Am avut ghinionul de a o cunoaşte pe această domnişoară, Lavinia. Nici nu ştiam cu ce se ocupă”.

DOSAR PROSTITUATE DE LUX. Noi STENOGRAME incendiare: „Iub, tremur toată…”

Pe de altă parte, în interceptările puse la dispoziţie de către anchetatori, Loredana a părut extrem de încântată de „job-ul” oferit de Lavinia Despina.

„Lavinia: Auzi, cât de repede poţi să fii tu la un restaurant?
Loredana: Păi, într-o oră.
Lavinia: Nu. Mai devreme. Încearcă în 40 de minute.
Loredana: Păi ştii că stau departe şi până fac baie, până astea, până mă îmbrac, până astea, n-am cum altfel.
Lavinia: Stai că ţi-o dau la telefon pe Laura.
[…]

Una dintre vedetele acuzate de prostituţie a dispărut. „Parcă a fost înghiţită de pămant”

Laura: Voiam să te văd înainte de ora 8, până vine amicul ăsta al meu. Mă întâlnesc cu…, adică l-am invitat pe prietenul meu, la o cafea.
Loredana: La 8? Mă, eu până mă îmbrac, până fac baie, eu stau foarte departe. Nu am cum.
Laura: Dar nu trebuie să te combini aşa de rău. Adică cu păr făcut şi cu alea. Bănuiesc că eşti drăguţă şi cu o coadă aşa.
[…]

Divele implicate în dosarul prostituatelor de lux au rămas fără locuri de muncă

Laura: Deci ne vedem la 8, da?
Loredana: Te sun, te mai sun când plec de acasă că nu ştiu unde e restaurantul ăsta.”