Mărturii şocante despre monstrul din Mehedinţi. A bătut un bărbat cu o ţeavă şi o cazma, până l-a lăsat lat

Mărturii şocante ale uneia dintre victimele monstrului din Mehedinţi care a îngrozit o ţară întragă! În timp ce era căutat de zeci de poliţişti după ce şi-a torturat un prieten, atacatorul a mai dat o lovitură. A intrat peste un alt om în casă şi timp de o jumătate de oră l-a bătut cu o ţeavă metalică şi o cazma.

30 apr. 2015, 10:14
Mărturii şocante despre monstrul din Mehedinţi. A bătut un bărbat cu o ţeavă şi o cazma, până l-a lăsat lat

Agresorul a intrat peste bătrân în casă şi i-ar fi reproşat că în urmă cu mai mult timp i-ar fi omorât un câine, informează România TV. Victima a fost târâtă prin casă şi prin curte, apoi a fost bătută cu o ţeavă şi o cazma. 

Citeşte şi Bătaie filmată în RATB. Controlorii au sărit cu pumnii pe un călător fără bilet

Bărbatul a zăcut ore în şir într-o baltă de sânge, până când a fost găsit de o rudă care a sunat la ambulanţă. Totul s-a întâmplat în timp ce poliţia îl căuta pe agresor pentru că a bătut un alt bărbat. Agresorul s-a predat iniţial, însă procurorul care l-a audiat a decis să-l lase în libertate. Abia a doua zi, un alt procuror a decis să îl reţină pe bărbat şi să propună arestarea lui preventivă. 

Citeşte şi TORTURAT ÎN STIL MAFIOT în Mehedinţi: Un bărbat a fost sechestrat, legat cu sârmă, bătut şi ars

„M-a doborat jos. Hai, ma, afara, sa-mi arati pe unde prinzi tu caini. Ma, nu am nimic. M-a dus din nou in casa si a inceput să mă bată cu o teavă ce 70 de centimetri, nu mai stiu nimic. Bataia cred ca durat mai mult de o jumătate de ora, mai mult. Si am ramas jos”, a povestit victima.