MĂRTURIILE CUTREMURĂTOARE ale unei tinere desfigurate de tatăl său: Mi-a dat cu pumnii şi picioarele în ochi

Publicat: Luni, 01 Iunie 2015 20:06 // Actualizat: Luni, 01 Iunie 2015 21:27 // Sursa: romaniatv.net

Trei surori au fugit de acasă din cauza terorilor la care erau supuse chiar de tatăl lor. Magdalena a avut curajul să povestească drama prin care a trecut.

Foto: captura video

Trei fete din Caracal nu au mai rezistat bătăilor pe care le-au primit de la tatăl lor şi au fugit de acasă. Magdalena, una dintre fete, a povestit cum a ajuns pe patul de spital din cauză că tatăl ei o lovea în fiecare zi.

"A venit tati, m-a luat de păr, m-a târât, m-a lovit. Este groaznic, nu mai pot. Nu mă lasă să ies afară nici până la poartă. A început să mă bată de când a plecat sora mea cea mare de acasă. Am stat unde am putut, pe stradă, sub cerul liber. Le-a lovit şi pe surorile mele. Am mers la spital şi mi s-au pus copci în cap. M-a aruncat de pe terasă. Sora mea cea mare nu a mai suportat şi a plecat cu un băiat în Italia. Venea acasă nervos şi ne bătea pe noi cu bâta. Mama a venit de multe ori să ne vadă, dar o dădea afară. N-o lăsa să ne vadă. Mi-a dat cu pumnii şi picioarele în ochi. Duminică am plecat de acasă. M-a lovit în faţa celor de la Protecţia Copilului", a povestit tânăra, la "Acces Direct".

Mama fetelor le-a părăsit în urmă cu 12 ani şi şi-a refăcut viaţa cu un alt bărbat.

Citeşte şi Andreea Bălan, bătută de tatăl ei. Artista rupe tăcerea: Este o chestie moştenită din generaţie în generaţie

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 iun 23:08
...care erau supuse chiar de tatăl lor. Magdalena a avut curajul să povestească drama prin care a trecut. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
01 iun 20:45
01 iun 20:14
...din cauza terorilor la care erau supuse chiar de tatăl lor. Magdalena a avut curajul să povestească drama prin care a trecut. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H