MĂRTURIILE CUTREMURĂTOARE ale unei tinere desfigurate de tatăl său: Mi-a dat cu pumnii şi picioarele în ochi

Trei surori au fugit de acasă din cauza terorilor la care erau supuse chiar de tatăl lor. Magdalena a avut curajul să povestească drama prin care a trecut.

01 iun. 2015, 17:06
MĂRTURIILE CUTREMURĂTOARE ale unei tinere desfigurate de tatăl său: Mi-a dat cu pumnii şi picioarele în ochi

Trei fete din Caracal nu au mai rezistat bătăilor pe care le-au primit de la tatăl lor şi au fugit de acasă. Magdalena, una dintre fete, a povestit cum a ajuns pe patul de spital din cauză că tatăl ei o lovea în fiecare zi.

A venit tati, m-a luat de păr, m-a târât, m-a lovit. Este groaznic, nu mai pot. Nu mă lasă să ies afară nici până la poartă. A început să mă bată de când a plecat sora mea cea mare de acasă. Am stat unde am putut, pe stradă, sub cerul liber. Le-a lovit şi pe surorile mele. Am mers la spital şi mi s-au pus copci în cap. M-a aruncat de pe terasă. Sora mea cea mare nu a mai suportat şi a plecat cu un băiat în Italia. Venea acasă nervos şi ne bătea pe noi cu bâta. Mama a venit de multe ori să ne vadă, dar o dădea afară. N-o lăsa să ne vadă. Mi-a dat cu pumnii şi picioarele în ochi. Duminică am plecat de acasă. M-a lovit în faţa celor de la Protecţia Copilului„, a povestit tânăra, la „Acces Direct”.

Mama fetelor le-a părăsit în urmă cu 12 ani şi şi-a refăcut viaţa cu un alt bărbat.

Citeşte şi Andreea Bălan, bătută de tatăl ei. Artista rupe tăcerea: Este o chestie moştenită din generaţie în generaţie