Mărturiile SFÂŞIETOARE ale mamei vitrege a Andreei Marin: „Mult timp îl voi căuta prin casă”

Renata Marin, mama vitregă a Andreei Marin, a postat un mesaj emoţionant pe Facebook după moartea soţului ei, Dan Marin, tatăl vedetei de televiziune.

06 mart. 2016, 18:15
Mărturiile SFÂŞIETOARE ale mamei vitrege a Andreei Marin: „Mult timp îl voi căuta prin casă”

Miercuri 2 martie la ora 23,30 soțul meu-sufletul meu pereche, jumătatea mea, dragostea vieții mele, a plecat pe aripi de îngeri. A luat cu el inima mea, lumina din ochi, veselia, bucuria și a lăsat în urmă o durere sfâșietoare. A plecat atât de fulgerător încât întoarsă de la înmormântare în casa noastră goală, un gând reflex mi-a venit in minte : să-l sun să vad unde e. Mult timp îl voi căuta prin casă, în locurile dragi nouă, prin somn pe perna de alături.

Am fost atât de fericiți, am trăit în 11 ani cât alții într-o întreagă viață. A fost bărbatul perfect: iubitor, atent, manierat, vesel, optimist, inteligent,cult,mărinimos, adora dansul,călătoriile și viața. Dumnezeu l-a iubit la fel de mult ca și mine, fiindcă i-a îndeplinit 2 mari dorințe: să se stingă în somn și în brațele femeii pe care a adorat-o. Împreună în pat uitându-ne la televizor, a întors capul către mine și a râs ( pentru ultima dată), a întors din nou fața către televizor, iar după câteva minute a lunecat în brațele mele adormit dar adormit pentru totdeauna, cu fața destinsă fără nici o grimasă. Nici eforturile mele nici ale medicilor de a-l resuscita nu l-au adus înapoi. Plecase pentru totdeauna către Dumnezeu fără chiar să știe.

Astăzi, într-o zi splendidă, cu o durere imensă în suflet, împreună cu toți pe care i-a iubit, care l-au iubit și respectat l-am condus pe ultimul drum pe acest pământ. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi atât astăzi cât și în zilele premergătoare. Mulțumesc deasemeni tuturor celor care mi-au trimis mesaje de condoleanțe . Rămas bun dragostea mea, jumătatea sufletului meu! Călătorie plăcută și ușoară spre împărăția lui Dumnezeu! Te voi iubi mereu!„, a scris mama vitregă a Andreei pe contul ei de socializare.

CITEŞTE ŞI BĂTAIE la înmormântarea tatălui Andreei Marin. Fratele vedetei a lovit un jurnalist VIDEO

Joi dimineață, Andreea Marin a anunțat că și-a pierdut tatăl. Andreea Marin a publicat câteva imagini de colecție, cu ea și cu tatăl ei, alături de un mesaj sfâșietor. „Sufletul și sprijinul meu de o viață, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri și mama, și bunicii mei și atâția oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme…Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viața, în momentele grele și bune, necondiționat, până în ultima clipa”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Tatăl Andreei Marin ar fi împlinit, duminică, 70 de ani. Vedeta nu a dat alte detalii referitoare la moartea acestuia.