Mărturiile tânărului înjunghiat de un fals cumpărător. Agresorul a vrut să-i cumpere tăcerea VIDEO

Tânărul din Bucureşti, înjunghiat când îşi vindea maşina unui fals cumpărător, a povestit în exclusivitate, pentru România TV, momentele de groază prin care a trecut. Totodată, acesta a spus că agresorul i-a oferit 8.000 de euro ca să-şi retragă plângerea. Materialul următor a fost filmat cu camera ascunsă.

13 mai 2013, 12:59
Mărturiile tânărului înjunghiat de un fals cumpărător. Agresorul a vrut să-i cumpere tăcerea VIDEO

Proprietarul maşinii de 60.000 de euro zace acum, într-un salon al Spitalului Universitar din Capitală. El spune că bărbatul care părea interesat de limuzină nu i-a trezit nicio suspiciune.

Nu pun preţ pe cum e omul îmbrăcat. I-am prezentat maşina aşa, în mare. A zis că-i place foarte mult. A zis că vrea s-o ia cadou pentru soţia lui. A sunat-o pe soţia lui, cred c-a sunat-o, a vorbit cu cineva la telefon sau poate doar se făcea că vorbeşte, i-a zis că maşina e ok, că arată foarte bine, că i-o ia. A zis că vrea s-o vadă şi ea şi dac-o vrea, facem şi târgul„, a povestit victima.

În mod ciudat, potenţialul cumpărător a evitat să urce lângă şofer.

Înainte să se urce mi-a zis că să n-aibă discuţii ar sta în spate să nu-l vadă maică-sa că e-n maşină, c-o să-şi dea seama că vrea să cumpere maşina şi apar discuţii. I-am zis: „Nu-i nicio problemă! Urcă-te-n spate! A stat în săpatele meu. Am plecat câteva străzi mai încolo, în Ferentari„, a adăugat bărbatul.

Imediat ce au intrat în Ferentari, bărbatul l-a atacat pe proprietarul maşinii.

S-a ridicat peste mine, cum stăteam eu la volan aşa, în dreapta cu un cuţit cu lama aşa de lată! A luat cuţitul, m-a strâns aşa, de gât şi făcea aşa: „Te omor! Te omor! Dă-te jos! Dă-te jos că te omor!”. El voia să mă dau jos, să sară printre scaune la volan şi să plece cu maşina. Făcând sport, nu m-am speriat. M-am uitat în primă fază să văd ce am la gât, cât de mare e, după care am pus mâna stângă pe lamă ca să pot să-i duc lama, să nu poată să-mi taie gâtul. De-acolo a început lupta. S-a cam panicat un pic. Am zis: „Te omor!” S-a speriat şi s-a dat înapoi!„, a mai spus tânărul.

Victima spune că rudele agresorului au încercat să-i cumpere tăcerea.

M-au contactat că-mi dau bani să nu mă duc la Poliţie. A zis că-mi dă 8.000 de euro. Pe urmă c-a făcut rost de 6.000

Agresorul a fost prins de poliţie şi este arestat preventiv. El ieşise cu o săptămână în urmă din închisoare, a stat acolo cinci ani pentru furt.