Mărturiile unui expert al NASA: Extratereştrii EXISTĂ şi CONDUC LUMEA VIDEO

Acestea sunt declaraţiile uimitoare ale unui fost angajat al NASA, un expert care a fost implicat în sute de misiuni ale agenţiei spaţiale.

31 mart. 2015, 13:56
Mărturiile unui expert al NASA: Extratereştrii EXISTĂ şi CONDUC LUMEA VIDEO

Clark McClelland a lucrat la NASA ca inginer din 1958 până în 1992 şi a particiat la peste 800 de misiuni ale agenţii spaţiale. În 1991, când se afla la centrul Cape Canaveral, din Florida, unde monitoriza o misiune spaţială secretă, a avut loc un eveniment ieşit din comun.

Fostul inginer povesteşte că extraterestrul stătea în picioare şi a interacţionat cu doi dintre colegii lui astronauţi, timp de un minut şi şapte secunde, potrivit România TV.

Citeşte şi Fenomen straniu surprins în SUA. O americancă a filmat un OZN pe cerul statului Mississippi

Dar asta nu e tot. McClelland susţine că extratereştrii sunt infiltraţi în guvernele marilor state din lume şi că, de fapt, ei conduc Terra.

Citeşte şi O gaură neagră uriaşă i-a uluit pe astronomi: „Ar putea înghiţi tot”

Fostul expert nu se teme să facă aceste dezvăluiri uimitoare pentru că, spune el, nu are nimic de pierdut. Iar de eventuale consecinţe nefaste nu se teme.

Cu toate acestea, guvernul american l-ar fi lăsat fără pensie, la mâna ajutoarelor sociale. NASA a refuzat să comenteze oficial dezvăluirile fostului său angajat.