Mărturisire şocantă. O cântăreaţă celebră a făcut amor la 14 ani cu un prieten al tatălui după multe pahare de alcool

Lily Allen a mărturisit că l-a cunoscut pe bărbatul cu care a întreținut relații sexuale, cu ocazia unui meci de fotbal organizat în scopuri caritabile. Tânărul de 19 ani a dus-o la hotelul la care era cazat, i-a cumpărat mai multe băuturi și apoi au făcut sex. 

22 sept. 2018, 08:45
Mărturisire şocantă. O cântăreaţă celebră a făcut amor la 14 ani cu un prieten al tatălui după multe pahare de alcool

Mărturisirea șocantă a fost făcută în cartea lui Lily Allen, intitulată „My Thoughts Exactly’ (Exact gândurile mele, n.red). Artista a povestit că, pe când avea 14 ani, a urmărit un meci de fotbal, organizat în scopuri caritabile, la care participa un tânăr care este vedetă de televiziune și un prieten de-ai tatălui său, scrie Daily Mail.

„După meci, vedeta de televiziune și-a lăsat echipamentul de fotbal în mașina tatălui meu, iar eu am fost trimisă la hotelul său pentru a i-l da înapoi. Am convenit să ne întâlnim la un bar de acolo. El mi-a cumpărat mai multe băuturi, apoi m-a dus la camera sa și a făcut sex cu mine, a povestit Lily Allen, artista care are acum 33 de ani”, a dezvăluit artista britanică.

Potrivit sursei citate, acela nu a fost primul contact sexual pe care l-a avut fata. Lily Allen a spus că că a fost dezvirginată de un bărbat de 20 de ani, pe nume Fernando, în timpul unei vacanțe în Brazilia. De asemenea, artista britanică a mărturisit că a făcut sex cu prostituate pentru că „se simțea extrem de singură”.