Masă câmpenească la sediul ALDE din Capitală, după parada militară de 1 Decembrie

O masă câmpenească a fost organizată, joi, la sediul central al ALDE din apropierea Arcului de Triumf, cu produse tradiţionale: sarmale, slănină, cârnaţi, cozonac, magiun, ţuică. Peste o sută de persoane, membri şi simpatizanţi ai partidului, s-au adunat la mesele întinse în curtea partidului.

01 dec. 2016, 11:17
Masă câmpenească la sediul ALDE din Capitală, după parada militară de 1 Decembrie

Primarul general Gabriela Firea, liderii PSD şi ALDE, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, alţi reprezentanţi ai celor două formaţiuni, inclusiv din organizaţiile de tineret şi copii îmbrăcaţi în port popular au asistat la parada militară de lângă Arcul de Triumf, însă din zona destinată publicului.

După paradă, Firea, Dragnea, Tăriceanu şi Constantin au mers la sediul central al ALDE, aflat în apropierea Arcului de Triumf. Ei au o întâlnire în sediu, iar în curte au fost întinse mese cu produse tradiţionale: sarmale, slănină, cârnaţi, cozonac, magiun, ţuică, afinată.

Peste 100 de membri şi simpatizanţi ai partidului s-au adunat la masa câmpenească din curtea sediului ALDE. Şi liderii ALDE au ieşit din sediu, pentru a ciocni un pahar de ţuică.

Citeşte şi: ZIUA NAŢIONALĂ: Parada militară de la Arcul de Triumf s-a desfăşurat în prezenţa a mii de români. Cioloş şi Iohannis, huiduiţi