Masă pentru doi – inițiativă inedită care vine în sprijinul cadrelor medicale și al industriei HoReCA în același timp

Sistemul medical este angrenat în prima linie în lupta împotriva Covid-19. Alături de ventilatoare, măști și alte echipamente, sistemul medical înseamnă, însă, în primul primul rând oameni. Iar cadrele medicale susțin de peste 10 luni un nivel ridicat de efort.

22 dec. 2020, 16:59
Masă pentru doi – inițiativă inedită care vine în sprijinul cadrelor medicale și al industriei HoReCA în același timp

Masă pentru doi.

Deși în ultimele zile cifrele privind noile cazuri sunt în scădere, avem în continuare foarte mulți pacienți internați, iar presiunea pe secțiile de terapie intensivă este extrem de mare.

Masă pentru doi. În acest context, Betano, a lansat o inițiativă prin care vine în sprijinul cadrelor medicale. Mai exact, timp de 30 de zile, vor fi distribuite meniuri complete de prânz personalului medical din 5 unități medicale suport COVID-19.

Masă pentru doi. Vorbim despre spitalele de urgență Grigore Alexandrescu si Sfântul Ioan din București și spitalele clinice județene de urgență din Cluj-Napoca, Craiova și Timișoara.

Intitulată ”Masă pentru doi”, inițiativa a fost gândită să funcționeze atât ca o formă de sprijin a cadrelor medicale, cât și a industriei HoReCA, în condițiile în care vânzările restaurantelor au fost puternic afectate în acest an de măsurile de restricție și de distanțare socială.

15.000 de meniuri de prânz vor fi achitate de Betano pe parcursul celor 30 zile ale inițiativei, pentru a fi distribuite cadrelor medicale. Dincolo de sprijinul acordat cadrelor medicale se maximizează astfel impactul pozitiv al inițiativei și la nivel economic și social, în una dintre ramurile cele mai puternic afectate în acest an.

În primăvară, operatorul european de pariuri sportive și cazino online Betano dona 100.000 de euro Crucii Roșii Române pentru achiziția de materiale și echipamente medicale de protecție de strictă necesitate în multe spitale din întreaga țară. Acum, prin noul proiect, reușește să atragă atenția și asupra solidarității mai largi care poate fi susținută în această perioadă de mediul de afaceri față de sectoarele puternic afectate în contextul epidemic. Masă pentru doi este un foarte bun exemplu al modului în care putem trece cu toții, ca societate, mai repede și mai bine peste provocările majore generate de epidema de COVID-19, un exemplu ce ar merita să fie replicat și de alte companii.


loading...