Masacru într-o şcoală. Mai multe persoane, inclusiv elevi, şi-au pierdut viaţa într-un atac armat

Mai multe persoane au fost împușcate, miercuri,  într-o școală din Suzano, un oraș aflat în apropiere de Sao Paulo, a declarat poliția și mass-media braziliană, citând un bilant provizoriu al victimelor atacului de cel puţin opt morţi.       

13 mart. 2019, 14:23

GloboNews TV a raportat un bilanţ al victimelor de opt morți, între care şi doi adolescenți care ar fi deschis focul în şcoală şi care apoi s-au sinucis, potrivit presei braziliene. 

La rândul ei, Poliţia Militară a informat că „o persoană a intrat în școală și a împușcat mai multe persoane”.

Autorii masacrului sunt doi adolescenți. Site-ul Uol a raportat de asemenea opt decese, explicând că „două persoane, probabil adolescenți, au intrat în școală cu capetele acoperite cu capişoane, deschizând focul în instituţie.

În urma acestui carnagiu, 17 persoane au fost rănite, a precizat un site local, adăugând că asemenea atacuri sunt rare în şcolile din Brazilia. Poliţia Militară a precizat la rândul său „un individ a intrat în şcoalăşi a început să tragă asupra mai multor persoane.

GloboNews a difuzat imagini cu părinţii îngrijoraţi de soarta copiilor, adunați în fața școlii şi așteptând cu nerăbdare informaţii despre copiii lor care se aflau în școala publică Raul Brasil.