Masajul erotic nu face casă bună cu criza financiară

Criza financiară şi-a făcut treaba în saloanele de masaj erotic, reducând numărul de clienţi cu până la 50%. Patronii nu s-au dat bătuţi, nu au umblat la preţuri, preferând să investească în personal, care să aducă un plus în serviciile oferite, precum şi în locaţii.

27 nov. 2011, 17:35
Masajul erotic nu face casă bună cu criza financiară

Doar în acest an unele saloane de masaj erotic au pierdut aproximativ jumătate din clienţi.

Serviciile de masaj erotic sunt afectate de criza economică în aceeaşi măsură ca toate celelalte activitati economice din România şi din lume prin scăderea încasărilor cu circa 20 %, raportat la anul 2009„, spune un reprezentant al Mon Amour Massage.

Pentru alţii pierderile au fost mai mari.

Faţă de anul trecut vânzările pentru serviciile de masaj erotic au scăzut cu 30-50%. Motivul principal este criza financiară, respectiv lipsa banilor„, potrivit unui reprezentant al Natasha Massage.

Persoanele care mai calcă pragurile saloanelor de masaj erotic, deşi sunt oameni cu bani, aleg adesea serviciile cele mai ieftine.

„Clienţii noştri sunt preponderent bărbaţi cu o situaţie financiară bună, majoritatea din străinătate şi care apreciază un masaj erotic de calitate”, spune un patron de salon de masaj erotic.

Cel mai ieftin serviciu oferit într-un salon de masaj, unde clienţii scapă de stres prin metode mai puţin ortodoxe, este masajul de relaxare care are un preţ de 150 de lei, iar cel mai costisitor este masajul erotic pentru cupluri cu două maseuze care poate ajunge la 700 de lei. Pentru aceşti bani clienţii se pot relaxa, dar nu mai mult de 60 de minute, atât cât durează o sesiune de masaj.

Femeiele nu se prea înghesuie în astfel de saloane si de obicei vin însoţite de prieten sau de soţ.