Mască facială uimitoare din doar 2 ingrediente pentru îngrijirea pielii

Toate femeile își doresc ca pielea lor să fie radiantă, curată, sănătoasă și fără riduri, nu-i așa? Și pentru a reuși acest lucru, trebuie acordată o atenție deosebită produselor de îngrijire și celor cosmetice folosite.

14 feb. 2017, 13:24
Mască facială uimitoare din doar 2 ingrediente pentru îngrijirea pielii

Produsele care sunt pe bază de ingrediente naturale sunt mult mai eficiente.  Pentru ca pielea să fie lipsită de imperfecțiuni este foarte important să fie urmat un regim de îngrijire a pielii. Un regim adecvat tipului tău de ten și care include trei pași: curățare, tonifiere și hidratare. Dar poți face toate acestea cu doar o singură mască facială pe care o aplici pe față, amestec care funcționează pe toate tipurile de piele.

De ce este eficient acest amestec:

Combinația dintre uleiul esențial de nucă de cocos și bicarbonatul de sodiu funcționează nu numai ca un exfoliant uimitor, dar, de asemenea, ajută la protejarea pielii de acnee și puncte negre.

Deoarece bicarbonatul de sodiu este un amfoter natural, neutralizează dezechilibrul pH-ului pielii, fiind factorul principal care dezvoltă acneea, punctele negre sau pielea uscată. Acest ingredient reduce inflamarea pielii și o vindecă. Prin aplicarea de bicarbonat de sodiu peste coșuri reduci dimensiunea lor, precum și roșeața.

Uleiul esențial de nucă de cocos, pe de altă parte, are proprietăți hrănitoare și hidratante incredibile. Este antibacterian și antiviral, și, prin urmare, ajută la vindecarea mai multor boli ale pielii, cum sunt eczemele sau pielea uscată. În cazul în care pielea este predispus la acnee, trebuie să iei în considerare aplicarea de ulei de nucă de cocos pe față.

Rețeta măștii faciale:

Ai nevoie de:

– 1 lingură de bicarbonat de sodiu

– 2 linguri de ulei esențial de nucă de cocos (extra virgin)

Mod de preparare:

Pune cele două ingrediente într-un bol și amestecă-le cu o lingură până se formează o pastă fină, pe care o aplici pe întreaga suprafață a feței. O lași să acționeze 10-15 minute, și masezi în primele minute cu mișcări circulare, după care clătești cu apă călduță și te ștergi cu un prosop uscat.

Pentru că masca facială conține ulei esențial de nucă de cocos care este hidratant, nu mai este nevoie să aplici cremă după îndepărtarea ei. Repetă tratamentul de două sau trei ori pe săptămână.

Trucuri care garantează o epilare perfectă în zona intimă