Mascații au intrat în casă peste o celebră cântăreață din România. Ce a pățit soțul artistei

Cântăreața de muzică populară Lena Miclăuș a trecut prin momente de groază, de curând. Polițiștii au intrat peste ea în casă, iar soțul a fost reținut de „mascați". 

23 nov. 2022, 17:09
Mascații au intrat în casă peste o celebră cântăreață din România. Ce a pățit soțul artistei

Soțul Lenei Miclăuș a fost reținut pentru 24 de ore, în urmă cu câteva săptămâni. Bărbatul a fost prins la mijloc, în timpul unui flagrant pregătit meticulos de polițiști și procurori.

Soțul cântăreței a fost inclus într-o anchetă privind infracțiunea de braconaj. Potrivit artistei, partenerul de viață nu are nicio implicare și nu poate uita cum mascații i-au făcut haos prin casă, în cadrul perchezițiilor.

„(…) Deci, au fost la noi la percheziții, nu au găsit nimic, au luat puștile soțului meu că așa e normal, dar ele erau puse în dulapuri, la locul lor, pe perete cu cheie și lacăt, deci a fost totul în regulă, nu s-a întâmplat mai mult de atât.

E trist că soțul meu s-a nimerit într-o zi în care s-a dus la stână, într-o zi în care a fost în mijlocul unor evenimente ce s-au întâmplat acolo, dar el și în ziua în care a spus la știri că a fost prins, noi cântam la zilele recoltei în Deva. Prea multe cuvinte adunate de aici și de acolo au fost eronate! S-a exagerat”, a declarat cântăreața de muzică populară, pentru Antena Stars.

 

Cântăreața de muzică populară Lena Miclăuș are propria armă

 

Atât soțul, cât și cântăreața are în posesie arme de vânătoare.

„(…) A fost o percheziție normală pentru un om care deține arme de vânătoare, care le deține perfect legal, plus că și eu am armă. M-a afectat momentul în care el a fost reținut, pentru că nu știam exact ce se întâmplă și eu eram la cântat. Asta a fost mai greu!”, a mai transmis cântăreața.