Mascaţii de la Serviciul de Acţiuni Speciale Iaşi au reclamat purtarea abuzivă a şefului lor: îi pune să se bată între ei

Publicat: Vineri, 20 Septembrie 2019 15:54 // Actualizat: Vineri, 20 Septembrie 2019 16:09 // Sursa: romaniatv.net

Conducerea Poliţiei judeţului Iaşi a demarat o anchetă internă, după ce mai mulţi angajaţi ai Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS) au reclamat comportamentul agresiv al şefului lor. Mascaţii de SAS seplâng că şeful îi obligă să meargă la o anumită sală de sport din oraş, ameninţându-i că în caz contrar vor fi transferaţi la alte structuri.

Decizia conducerii IPJ Iaşi de a declanşa o anchetă la SAS Iaşi a fost luată după ce mai mulţi angajaţi ai acestei structuri au sesizat comportamentul şefului SAS, Costel Şchiopu.

”La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au fost dispuse verificări cu privire la aspectele prezentate în sesizare. În funcţie de cele constatate, urmează să fie luate măsurile legale", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Angajaţii SAS Iaşi susţin în sesizarea înaintată conducerii Poliţiei judeţului, că şeful lor, subcomisarul Costel Şchiopu, ar frecventa o sală de culturism din oraş şi că le cere subordonaţilor să meargă în acelaşi loc, în caz contrar îi va muta la alte structuri din cadrul instituţiei.

Lucrătorii SAS mai afirmă că Şchiopu începuse să manifeste un comportament agresiv şi le vorbea urât, întrucât subordonaţii nu se conformau cererii lui.

De asemenea, angajaţii reclamă că au fost puşi să se bată între ei şi că, în timpul unui astfel de antrenament, un coleg de-al lor s-a ales cu fracturi.

Totodată, luptătorii din cadrul SAS Iaşi susţin că şeful instituţiei urmărea inclusiv ce făceau angajaţii săi în timpul liber, obligându-i pe unii să le demonstreze că au alergat zilnic zece kilometri. Angajaţii SAS Iaşi afirmă că nu conta dacă era ziua soţiilor sau copiilor, Costel Şchiopu invocând de fiecare dată că un luptător cere sacrificii.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
costel schiopu mascati iasi Serviciul de Acţiuni Speciale Iasi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8750
RON
27 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H