Maşină ciuruită de gloanţe în Bucureşti

Un bărbat a reclamat, vineri, la Secţia 7 Poliţie, că două dintre geamurile maşinii sale au fost sparte cu o armă, anchetatorii suspectând că s-a tras cu un pistol de tip airsoft sau cu aer comprimat.

10 mai 2013, 18:29
Maşină ciuruită de gloanţe în Bucureşti

În această dimineaţă (vineri n.r.), poliţiştii Secţei 7, în timp ce efectuau o cercetare la faţa locului la un magazin spart, au fost sesizaţi de o persoană cu privire la faptul că două geamuri ale autoturismului său, ce se afla parcat în zonă, sunt sparte„, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii care au făcut cercetarea la faţa locului i-au spus proprietarului maşinii să depună plângere, însă acesta, crezând, în primă fază, că este vorba despre o simplă distrugere, a refuzat, scrie Mediafax.

Bărbatul a decis să facă sesizare la Poliţie după ce a văzut imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, aparţinând unei asociaţii de proprietari. Acesta a văzut că geamurile maşinii sale au fost sparte de o persoană care a trecut cu un scuter prin zonă şi a tras cu o armă spre autoturism.

Anchetatorii nu au găsit la faţa locului tuburi de cartuş, suspectând că, dacă s-a tras, a fost folosită o armă de tip airsoft sau una cu aer comprimat.

Poliţiştii Secţiei 7 au deschis un dosar penal pentru distrugere.


loading...