Maşină răsturnată la Iaşi. Şoferul a fugit, abandonând în autoturism o femeie de origine arabă

Accident grav la Iaşi, unde un şofer s-a răsturnat cu maşina. El a fugit apoi de la faţa locului şi a abandonat în autoturism o femeie de origine arabă. Pasagera de 21 de ani se afla pe scaunul din dreapta şi a reuşit să iasă singură din maşină, până la sosirea echipajelor de intervenţie. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. 

12 mai 2018, 11:49
Maşină răsturnată la Iaşi. Şoferul a fugit, abandonând în autoturism o femeie de origine arabă

O mașină a ajuns cu roțile în sus în urma unui accident spectaculos care s-a produs la intersecția străzilor Sfântul Andrei și Palat.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, autoturismul circula cu viteză dinspre bulevardul A. Panu spre Podu Roș, iar șoferul a pierdut controlul volanului și mașina s-a răsturnat pe strada Sfântul Andrei. După accident, conducătorul auto a fugit. Pe scaunul din dreapta se afla o femeie de origine arabă, care a reușit să iasă singură.

O ambulanță a fost solicitată la ora 06:41. Echipajul medical a găsit-o la locul accidentului pe tânăra de 21 de ani, care consumase băuturi alcoolice. Ea avea câteva răni la mâna stângă. A refuzat să fie transportată la spital.

Polițiști locali și de la Rutieră au intervenit la fața locului. Se fac cercetări.