Maşină de pompieri răsturnată pe Aeroportul Henri Coandă

O maşină de pompieri s-a răsturnat pe platforma Aeroportului Henri Coandă din Otopeni. Autospeciala se afla în misiune. În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită, dar şoferul mașinii de pompieri a fost preluat de o ambulanţă pentru îngrijiri medicale de rutină.

04 oct. 2022, 11:55
Maşină de pompieri răsturnată pe Aeroportul Henri Coandă

O maşină de pompieri aparţinând Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti s-a răsturnat, marţi, la ora 6:40, în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), traficul aerian se desfăşoară în siguranţă şi nicio cursă nu a fost afectată.

Incidentul este acum anchetat atât de Poliţia Transporturi Aeriene, cât şi de conducerea Aeroportului Otopeni.

La ora 10.45, autospeciala de pompieri a fost repusă pe roţi, cu forţe şi utilaje proprii ale Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, iar în prezent, maşina se află la baza de mentenanţă, pentru continuarea investigaţiilor.

„Conducerea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti va lua cele mai drastice măsuri pentru a preveni astfel de incidente pe platforma aeroportuară”, se mai precizează în comunicat.

Din primele informații, mașina de pompieri se afla în misiune şi i s-ar fi tăiat calea, moment în care şoferul nu a mai putut să o controleze şi s-a răsturnat.