Maşină de tractări auto, distrusă din răzbunare cu o sticlă incendiară FOTO

O masina apartinand firmei de tractari auto Ingerii Galbeni a luat foc noaptea trecuta intr-o parcare pazita din zona Lipovei, langa mall. Se pare ca la mijloc este vorba de o razbunare. A doua in ultimele luni.

11 aug. 2014, 06:19

Autoturism in flacari la Timisoara. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 1.00, cand pompierii au fost chemati in ajutor. Militarii au reusit sa stinga autoturismul, o masina de teren, care ardea.

O femeie care trecea prin zona in drum spre casa a povestit ca a vazut un barbat cu cagula pe fata, care aflat pe o bicicleta s-a tot plimbat in jurul masinii. Apoi s-a asigurat ca paznicul doarme, s-a apropiat de autoturism, a spart un geam si a aruncat in interior o sticla incendiara. Cand a vazut ca flacarile au cuprins masina, a disparut in graba, scrie Opinia Timişoarei.

Pompierii au reusit sa opreasca valvataia, insa autoturismul este ars pe jumatate. Interiorul e scrum, iar caroseria distrusa de flacari.

Proprietarii spun ca masina e asigurata si ca nu este prima oara cand firma de tractari Ingerii Galbeni are parte de asemenea razbunari. In urma cu cateva luni un alt autoturism a fost incendiat in parcarea unui centru comercial din Timisoara. Pana acum faptasul nu a fost prins. Politistii au deschis o noua ancheta.