Mașină în flăcări în Vaslui. Șoferul, un bătrân cu dizabilități, abia își luase mașina din service

Traficul rutier a fost blocat între Vaslui și Bârlad, din cauza unei mașini care a luat foc în mers. Conducătorul mașinii, o persoană cu dizabilități, a reușit să iasă singur din autoturism.

21 ian. 2021, 18:12
Mașină în flăcări în Vaslui. Șoferul, un bătrân cu dizabilități, abia își luase mașina din service
SURSĂ FOTO ANTENA3

Mașină în flăcări în Vaslui. O mașină a luat foc între Vaslui și Bârlad, iar conducătorul auto, un bătrân cu dizabilități, a reușit să iasă la timp din mașină.

Citește și: Aglomeraţie la munte în mijlocul săptămânii. Turiştii s-au îmbulzit la terase şi telegondolă

Conform primelor informații, bătrânul tocmai își scosese mașina dintr-un service auto și se îndrepta spre casă, în localitatea Costești. Bătrânul a reușit să iasă singur din autoturism și tot ce a putut să facă a fost să își privească mașina cum este distrusă de flăcări.

Mașină în flăcări în Vaslui. Pompierii au intervenit pentru stingerea focului și au lichidat incendiul. Din nefericire, nu s-a mai putut salva nimic,  mașina fiind pur si simplu carbonizată. Cauza probabilă a incendiului a fost scurgerea de combustibil care s-a aprins în mers, conform vremeanoua.ro.

Un șofer de TIR a fost aruncat în fața unei mașini, după o ceartă în trafic

Un șofer de TIR a fost grav accidentat, după ce a fost aruncat în în fața unei mașini. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul s-a certat cu un alt șofer prin stație.

Totul s-a întâmplat miercuri, 20 ianuarie, în zona localităţii Drăgăneşti-Vlaşca din Teleorman, pe unul dintre cele mai circulate drumuri din România. Șoferul de TIR a început să se certe cu un alt șofer, aflat la volanul unei autoutilitare marca Iveco.

Iniţial, cei doi și-au adresat vorbe grele prin stație, însă totul a degenerat. Astfel, şoferul autoutilitarei marca Iveco l-a depăşit pe şoferul de TIR şi a frânat brusc în faţa acestuia. Cei doi au blocat traficul şi apoi s-au dat jos pentru a-şi regla conturile, conform impactnews24.ro.

Şoferul de TIR rănit în urma accidentului a fost preluat de medici şi transportat de urgenţă la spital, în timp ce şoferul de pe autoutilitara Iveco a fost luat de poliţişti şi condus la audieri.