Maşină incendiată în stil mafiot, în Rădăuţi

Autoturismul unui bărbat din municipiul Rădăuţi a fost incendiat intenţionat, în noaptea de joi spre vineri, autorul provocând în interior un incendiu cu un material inflamabil. Răzbunările de acest gen tind să devină periculos de frecvente în municipiul Rădăuţi, foarte probabil şi din cauză că autorii acestor fapte au rămas de multe ori necunoscuţi organelor de cercetare penală.

26 iun. 2016, 06:50
Maşină incendiată în stil mafiot, în Rădăuţi

Un autoturism marca Mercedes Benz, parcat pe o stradă din municipiul Rădăuţi, în faţa casei proprietarului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a luat foc violent, din interiorul maşinii, potrivit monitorulsv.ro. La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Detaşamentul Rădăuţi, care au intervenit cu o autospecială pentru a localiza şi a stinge incendiul.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul habitaclului maşinii şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la casa de locuit, care se afla la doar un metru distanţă de focar„, a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al pompierilor militari suceveni.

Maşina a ars în proporţie de aproximativ 80%. S-au degradat motorul maşinii şi un geam tip termopan de la casă.

După verificările făcute a doua zi dimineaţă, pe lumină, a rezultat că incendiul a fost provocat prin folosirea intenţionată a unei surse de aprindere.

Ancheta a fost preluată de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de distrugere.