Maşina lui Kirill, implicată într-un grav accident în centrul Moscovei. Limuzina Patriarhului a fost făcută praf VIDEO

Un grav accident de circulație a avut loc în centrul Moscovei. Implicată este chiar limuzina de lux a Patriarhul Kirill, șeful Bisericii Ortodoxe din Rusia. Șoferul bolidului circula cu viteză. Camerele de supraveghere au surprins momentul impactului violent.

22 mai 2023, 11:42
Maşina lui Kirill, implicată într-un grav accident în centrul Moscovei. Limuzina Patriarhului a fost făcută praf VIDEO

Din primele informații nu se știe dacă șeful Bisericii Ruse se afla în mașină. Mașina Patriarhului Kirill a fost fabricată în urmă cu doi ani, iar prețul din reprezentanță se apropie de 300 de mii de euro.

Putin are un model asemănător, iar exemplarele celor doi sunt unice în lume.

După cum se vede în imagini, în urma impactului, limuzina de lux a Patriarhului Kirill a fost grav avariată. O persoană a fost rănită, dar a refuzat spitalizarea, se arată în mai multe postări pe Twitter.

Înregistrările arată cum o mașină intră în intersecție, unde Aurus-ul se ciocnește de ea. Din filmare se poate observa că în urma impactului a fost ciocnită și o ambulanță, care staționa.

Patriarhia Rusiei neagă faptul că automobilul implicat astăzi în accident ar fi al lor. Ei au precizat că Patriarhul Kirill vine acum cu automobilul Aurus la biserica din centrul Moscovei, unde va participa la slujba divină.

Citeşte şi: Maia Sandu a ieșit în stradă. Președintele cere acceptarea Moldovei în UE: „Trebuie să fim europeni și în acte!”