Maşină, performanţă îmbunătățită cu piese de la dezmembrări – Wolcar are oferte 

Românii și-au dat seama că de la astfel de centre au șansa de a cumpăra piese auto ce se găsesc cu greu în  magazinele de nișă.

15 nov. 2021, 18:13
Maşină, performanţă îmbunătățită cu piese de la dezmembrări – Wolcar are oferte 

Știați că unele piese auto provenite din dezmembrări sunt printre cele mai căutate produse? Studiile pe piața de consum arată că acestea sunt în competiție cu produse de larg consum precum tabacul sau produsele alimentare. Centrele de dezmembrări sunt și ele tot mai căutate și pe bună dreptate. Românii și-au dat seama că de la astfel de centre au șansa de a cumpăra piese auto ce se găsesc cu greu în  magazinele de nișă, sunt originale, dar au prețuri mai mici. Desigur, atunci când vă asumați responsabilitatea de a cumpăra piese auto, de oriunde ar fi acestea, trebuie să aveți în vedere că vă puneți încrederea în furnizor. De la centrele de dezmembrări, cum este și Wolcar, nu vor fi cumpărate consumabilele. 

 

Fenomenul, asociat cu preferință pentru mașini second hand 

 

Știm că în România numărul celor care dețin o mașină la mâna a doua este mai mare decât al celor care au mașină nouă. Astfel că acestora li se pare mai convenabil să cumpere piese auto la prețuri mai mici. Acesta este profilul clientului fidel al centrelor de dezmembrări. 

 

Avantajele acestor tipuri de piese auto sunt multiple și susțin pe termen lung popularitatea centrelor de dezmembrări. Este vorba despre raportul calitate-preț. Piesele auto sunt originale, adică cele pe care producătorul le-a montat din fabrică, se potrivesc perfect. Clientul nu trebuie să facă compromisuri sau să adapteze piesa. De asemenea, sunt toate șansele să fie găsite acele elemente de caroserie la culoarea potrivită. Nu va mai fi necesar deci să fie vopsite piesele cumpărate precum culoarea mașinii deținute.  

Altfel spus, economia de bani este factorul motivant pentru a face astfel de achiziții. Piesele sunt mai ieftine, însă nu de calitate inferioară față de cele din magazine. 

Atenție la furnizorul ales 

Cu siguranță în fiecare oraș al țării există câte un centru de dezmembrări auto. Însă nu oricine are și stoc de piese auto conform cu ce aveți voi nevoie. În plus, contează și alte aspecte. Spre exemplu centrul de dezmembrari Wolcar oferă garanție în termen de 3 luni, verifică fiecare piesă în parte înainte de a expedia. Iar comenzile pot fi ridicate implicit de la sediul centrului. 

Ofertele la centrele de dezmembrări sunt destul de variate. Însă trebuie să faceți diferențele între piesele acestea. Chiar dacă sunt la mâna a doua, nu trebuie să fie deteriorate. Uzura să nu își spună cuvântul. Și în niciun caz nu vor fi achiziționate de aici consumabilele, elemente de caroserie ce prezintă vizibile deteriorări. De asemenea, de la dezmembrări nu veți cumpăra plăcuțe de frâne și elemente de direcție. 

Notă de final 

Piesele de la dezmembrări sunt o soluție bună, însă uneori. Depinde ce tipuri de piese aveți nevoie. Desigur că lista este scurtată de asemenea și în funcție de modelul auto. La Wolcar veți găsi piese auto pentru Seat, Ford și alte câteva tipuri de mașini printre cele mai căutate de clienți. Acestea sunt variante mai ieftine pentru a îmbunătăți performanța mașinii sau pentru a o face mai aspectuoasă. Puteți solicita tot de la Wolcar și serviciile de reparație, înlocuire de piese de la service-ul autorizat cu același nume. 

Contact: 

076.8912.489

[email protected]