Maşina Poliţiei, care intervenea la o tentativă de sinucidere, lovită de un şofer. Bărbatul care ameninţa că se aruncă a coborât

O autospecială din dotarea poliţiei Prahova a fost implicată într-un accident rutier produs marţi după amiază pe DN 1, în dreptul municipiului Câmpina. Poliţistul a oprit maşina sub o pasarelă care supratraversează drumul naţional, întrucât un bărbat ameninţă că se aruncă de pe pod, iar şoferul care a provocat accidentul nu a fost atent la drum şi a lovit maşina Poliţiei.

22 mai 2018, 10:53

UPDATE Bărbatul care a urcat, marţi, pe pasarela de cale ferată care supratraversează drumul naţional 1 în dreptul municipiului Câmpina şi a ameninţat că se sinucide a coborât, el fiind preluat de către poliţişti pentru a fi dus la spital.

Bărbatul, care are 49 de ani, a discutat timp de aproximativ două ore cu un negociator, iar în jurul orei 15:30 a fost de acord să coboare de pe pasarelă.

El a fost preluat de un echipaj de poliţie şi transportat la un spital, pentru a fi supus unui control psihiatric.

E a ameninţat că se sinucide aruncându-se de pe pasarelă pe motiv că poliţiştii, la care a reclamat-o pe soţia sa în urmă cu două luni, nu o arestează pe femeie. Bărbatul susţine că soţia i-a furat banii şi cere poliţiştilor să ia măsuri preventive faţă de aceasta.

_____________

Accident grav în Prahova. Potrivit martorilor, un bărbat a urcat, marţi după amiază, pe pasarela de cale ferată care supratraversează drumul naţional 1 în dreptul oraşului Câmpina şi ameninţă că se aruncă, acuzând poliţia că nu-i arestează soţia, pe care el o acuză de furt.

Un echipaj de poliţie a intervenit la faţa locului, iar poliţistul a oprit autospeciala sub pasarelă, blocând astfel banda de mers pe care bărbatul ar putea să cadă. În timp ce agentul dirija circulaţia în zonă, un şofer care nu s-a uitat la drum a lovit din spate autospeciala de poliţie.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova Raluca Brezeanu autospeciala poliţiei avea semnalele luminoase în funcţiune în momentul accidentului.

Brezeanu a precizat că bărbatul, care este din localitatea Poiana Câmpina, este nemulţumit că autorităţile nu îi arestează soţia, pe care el a reclamat-o pentru furt.

Sesizarea a fost depusă în luna martie a acestui an la sediul poliţiei din Poiana Câmpina, bărbatul acuzându-şi soţia că i-a sustras o sumă de bani.


loading...