Maşina Primăriei din Secu, fără autorizaţie de circulaţie şi condusă de un şofer cu permisul suspendat

Polițiștii doljeni au depistat în trafic o maşină Dacia Logan aparţinând Primăriei Secu, care nu mai avea autorizaţie de circulaţie. Ba mai mult de atât, bărbat de 47 de ani care conducea autoturismul avea permisul de conducere suspendat.

19 iul. 2016, 06:55
Maşina Primăriei din Secu, fără autorizaţie de circulaţie şi condusă de un şofer cu permisul suspendat

Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat că șoferul, Viorel Jianu, era chiar secretarul Primăriei din Secu și că nu mai avea dreptul să urce la volan până în octombrie 2016.

Vineri, 15 iulie, polițiști din cadrul Postului de Poliţie Secu şi ai Postului de Poliţie Argetoaia, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat în trafic pe Jianu Viorel, de 47 de ani, domiciliat în comuna Secu, Dolj, în timp ce conducea, pe DJ 606 C – Secu, un autoturism având termenul de valabilitate a autorizaţiei de circulaţie provizorie expirat din 8.07.2016, autoturismul fiind neînmatriculat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiștii doljeni a rezultat faptul că Jianu Viorel avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice până în luna octombrie 2016“, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj.

Secretarului Primăriei Secu i-a fost întocmit dosar de cercetare penală, polițiștii continuând investigațiile sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere cu permis suspendat și conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.