Maşina primarului Dorin Chirtoacă a lovit mortal un cal. Primarul Chişinăului venea la Bucureşti

Masina in care se afla primarul general al capitalei, Dorin Chirtoaca, a fost implicata intr-un accident rutier. 

12 oct. 2014, 10:20
Maşina primarului Dorin Chirtoacă a lovit mortal un cal. Primarul Chişinăului venea la Bucureşti

Incidentul a avut loc pe traseul Chisinau – Leuseni, inapropiere de satului Condrita. La volanul masinii se afla pretorul sectorului Centru, Oleg Poiata. Soferul autoturismului a tamponat un cal, care a iesit pe carosabil. In rezultatul accidentului, animalul a decedat. Nicio persoana nu a fost traumatizata.

Potrivit primarului, acestia se deplasau cu masina de serviciu spre Bucuresti, iar la un moment dat pe carosabil au iesit doi cai nesupravegheati. Soferul a incercat sa ii evite, insa nu a reusit si pe unul dintre animale l-a lovit mortal. Masina de marca Toyota a fost grav avariata.

Primarul si deputatul PL Valeriu Munteanu care se afla si el in masina s-au ales cu zgarieturi si cateva vanatai.

”Ne deplasam la Bucureşti, la ora cinci dimineaţa cu maşina: eu, domnul primar, la volanul autoturismului era pretorul sectorului Centru, domnul Oleg Poiată. Din senin,pe carosabil au apărut doi cai, l-am tamponat pe unul dintre ei. Mergând pe idea asta conspiraţionistă, ne gândim noi, cine ne-a trimis nouă doi cai în mijlocul drumului”, a spus deputatul PL, Valeriu Munteanu.

Automobilele primarului Capitalei au mai fost implicate în accidente rutiere. În 2011, o persoană a murit, după ce a fost lovită de maşina lui Dorin Chirtoacă.Polițiștii susţineau atunci că la volan se afla Sergiu Godonoga, șeful garajului Primăriei.

Și anul trecut, Dorin Chirtoacă nu a scăpat de probleme. El a fost implicat într-un accident rutier în Germania, pe una dintre șoselele aflate în reparație. În consecinţă, a fost deformată aripa, deteriorat farul şi zgâriată parţial partea stângă a automobilului. Atunci nimeni nu a avut de suferit.