Maşină răsturnată, în Suceava. Doi oameni au murit

Un accident grav a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Suceava. Doi oameni au murit şi unul a fost rănit, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat. 

08 mart. 2020, 06:52
Maşină răsturnată, în Suceava. Doi oameni au murit

Incidentul s-a produs în comuna Arbore. În urma impactului, un bărbat de 30 de ani și unul de 61 de ani au murit, iar un tânăr de 21 de ani a fost transportat la spital.

Autoturismul implicat în accident a fost găsit de salvatori răsturnat în afara părţii carosabile.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenţie Solca cu o autospecială de descarcerare, precum şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani, decedat, a fost găsit încarcerat, fiind extras ulterior de pompierii militari, iar tânărul de 21 de ani, care era rănit, a fost transportat conştient la spital.

Deoarece bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost găsită decedat în afara autoturismului, urmează să se stabilească dacă se afla în maşină în momentul producerii accidentului sau era pieton.

Poliţiştii cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Mihai Chirică, accident grav. Primele imagini surprinse de camerele de supraveghere. „Puteam fi în scaunul cu rotile” VIDEO