Maşina unui afacerist, incendiată în parcare, la Botoşani VIDEO

Maşina unui om de afaceri din Botoşani a fost incendiată duminică noapte chiar în faţa casei sale. Vecinii au observat autoturismul care ardea ca o torţă şi au dat alarma. Bărbatul crede că focul ar fi fost pus intenţionat. În ultimul an, 10 maşini au fost incendiate la Botoşani, printre acestea autoturismul unui comisar de la Garda Financiară şi a unui procuror DIICOT.

01 apr. 2013, 05:40
Maşina unui afacerist, incendiată în parcare, la Botoşani VIDEO

Focul a fost pus la motor, la fel ca şi în cazul celorlalte incendieri. Omul de afaceri crede că a fost vorba despre o răzbunare. Asta pentru că fiul său a primit ameninţări după ce a produs un accident la începutul anului şi nu s-a înţeles cu rudele victimei rănite de el.

Eu când am venit, ardea. Erau flăcările de doi metri. Ora la care a luat foc maşina şi condiţiile anterioare mă fac să cred că a fost intenţionat. A avut băiatul nişte ameninţări cu o lună în urmă„, a declarat proprietarul maşinii, citat de România TV.

Maşina, în valoare de 14.000 de euro era adusă recent în ţară şi nu era asigurată. Omul de afaceri nu este la prima pagubă. În urmă cu un an, un alt autoturism i-a fost incediat.

Aceasta este a zecea maşină incendiată la Botoşani în ultimul an. Poliţiştii fac cercetări pentru a da de urma făptaşului.