Maşina unui echipaj participant la Raliul Sibiului a luat foc VIDEO

O mașină care participa la Raliul Sibiului a luat foc, sâmbătă, în stațiunea Păltiniș. Din fericire, echipajul a reușit să iasă la timp și nu au fost înregistrate victime. Mașina a ars, însă, în totalitate.

31 iul. 2021, 17:11
Maşina unui echipaj participant la Raliul Sibiului a luat foc VIDEO

Două echipaje de pompieri din cadrul ISU Sibiu erau în Păltiniș pentru a asigura măsurile de prevenire și apărare împotriva incendiilor la Raliul Sibiu, iar acestea au intervenit de urgență pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit la un autoturism angrenat în concurs.

Este vorba despre un Ford Fiesta pe care concura echipajul format din sibienii Bogdan Gligor și Ionuț Lazăr. Mașina a luat foc pe traseu, pe drumul dintre Râul Sadului și Păltiniș. Echipajul sibian concurează în Rally 2, conform Oradesibiu.ro.

Incendiul s-a produs în zona de pădure a stațiunii Păltiniș, dar a fost stins în scurt timp, astfel că flăcările nu au ajuns la copaci şi pădurea nu a fost afectată.

Din fericire, echipajul s-a autoevacuat la timp, astfel că nu au fost semnalate victime.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului se află în curs de stabilire.

Citeşte şi: IMAGINI ISTORICE la Olimpiada de la Tokyo. O judoka saudită şi adversara ei din Israel şi-au strâns mâna şi s-au luat în braţe la finalul meciului VIDEO