Maşina unui jurnalist a fost distrusă într-un incendiu provocat intenţionat

Autoturismul directorului unei publicaţii din judeţul Argeş a fost distrus, luni, de un incendiu care, conform primelor verificări efectuate de pompieri, a fost provocat intenţionat, poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz.

15 sept. 2014, 11:11
Maşina unui jurnalist a fost distrusă într-un incendiu provocat intenţionat

Incidentul s-a produs în cursul nopţii în localitatea Valea Danului, la faţa locului intervenind o autospecială cu apă şi spumă de la detaşamentul de pompieri din Curtea de Argeş, informează Agerpres. Incendiul a fost lichidat, dar flăcările au distrus în totalitate materialele combustibile, autoturismul fiind avariat în proporţie de peste 50%.

Citeşte şi PANICĂ PE ŞOSEA. O maşină a luat foc în trafic VIDEO

Potrivit buletinului de presă al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, în acest caz a fost vorba despre „folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

Poliţiştii din Curtea de Argeş au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Conform unor surse judiciare, autoturismul incendiat avea luneta spartă, ceea ce ar putea indica o acţiune intenţionată, însă nu este exclusă nici ipoteza ca focul să fi izbucnit de la un scurt-circuit. Autoturismul distrus îi aparţine jurnalistului Iulian Uţă, directorul publicaţiei „Ziarul Profit” şi a site-ului de ştiri ziarulprofit.ro.

Citeşte şi Un ieşean a incendiat maşina fostului patron, pentru că nu şi-a primit salariul