Maşina unui poliţist de frontieră, incendiată în curtea casei

Maşina unui poliţist de frontieră din Suceava a fost incendiată, în noaptea de luni spre marţi. Autorul a folosit un cocktail inflamabil pe care l-a aruncat sub mașină.

12 mai 2020, 09:43
Maşina unui poliţist de frontieră, incendiată în curtea casei

La sosirea echipajului, ardea partea din față a mașinii, cu pericol de propagare la casa de locuit a proprietarului.

„Mașina a ars în proporție de 40%, iar cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

Autorul a folosit un coctail inflamabil pe care l-a aruncat se pare sub mașină.

„Incendiul a fost stins de către un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în sprijinul acestuia venind și un polițist de frontieră aflat în proximitate și doi lucrători ai Centrului Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil Rădăuți. Cazul este instrumentat de Poliția municipiului Rădăuți, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți”, au precizat cei de la Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, potrivit monitorul de suceava.

În vara anului trecut, poliţistul a primit emblema de onoare a MAI pentru activitatea desfășurată pe linia combaterii contrabandei.

În perioada iunie 2018 – iunie 2019, în urma acţiunilor şi misiunilor desfăşurate, poliţistul de frontieră sucevean a participat la constatarea a 24 de fapte penale, din care 18 de contrabandă, fiind ridicate în vederea confiscării 185.360 de pachete cu ţigări provenite din activităţi de contrabandă, în valoare de aproape 2,2 milione lei şi 11 autoturisme în valoare de 100.000 de lei.

Citeşte şi Tânăr de 21 de ani a murit fugind de poliţie pentru că nu avea declaraţie pe proprie răspundere