Maşina unui poliţist din Târgu Mureş, incendiată. Agentul a primit ameninţări

Atac mafiot în Târgu Mureş, noaptea trecută. Maşina poliţistului care a încătuşat un medic celebru, după ce acesta a fost agresiv cu agenţii de la rutieră, a fost incendiată. Mai mult, se pare că poliţistul ar fi fost ameninţat în trecut de mai multe ori.

29 dec. 2017, 13:16
Maşina unui poliţist din Târgu Mureş, incendiată. Agentul a primit ameninţări

Masina poliţistului care în luna septembrie l-a încătuşat pe un medic a ars ca o torţă joi noapte. Nu este exclusă varianta ca incendiul să fi fost provocat în mod intenţionat. Interiorul autoturismului a fost distrus în totalitate. Din păcate în zonă nu sunt camere de supraveghere.

Poliţistul susţine că a fost ameninţat de mai multe ori.

Citeşte şi Maşină făcută scrum pe Dealu Neagru

Liderul sindicatului Sed Lex a declarat că maşina poliţistului din Târgu Mureş a fost incendiată în noaptea de joi spre vineri deoarece nu a trecut cu vederea „încălcările legii”.

Conform sursei citate, a fost deschis un dosar penal, oamenii legii identificând mai mulţi suspecţi.

„Poliţistul a fost ameninţat în mai multe rânduri pentru faptul că a aplicat legea şi nu a făcut un compromis cu tot ceea ce înseamnă oamenii contravenţionali şi s-a trezit azi noapte că maşina a luat foc. Avem un cerc de suspecţi, avem un dosar în lucru în momentul de faţă, la nivelul Poliţiei municipale. Aşteptăm cât de repede posibil o finalizare şi un punct de vedere din partea anchetatorilor”, a precizat Florin Vîlnei.


loading...
Partenerii noștri