Maşini de lux confiscate de la infractori, scoase la licitaţie de statul român. Porsche Panamera şi Audi Q7 se află pe listă

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), instituția care gestionează bunurile confiscate de stat de la condamnați, a lansat luni un site specializat pe care cei care vor să cumpere bunurile pot licita online pe https://anabi.just.ro/licitatiionline.

15 iun. 2020, 08:14
Maşini de lux confiscate de la infractori, scoase la licitaţie de statul român. Porsche Panamera şi Audi Q7 se află pe listă

Deocamdată, pe site-ul de licitații sunt scoase la vânzare doar șase automobile (printre care un Porsche Panamera, două Audi Q7 și o dubiță Fiat veche de 24 de ani), câteva stocuri de marfă (textile și materiale de construcții) și nici un bun imobiliar.

Citeşte şi Porsche a lansat noul 911 Targa, cel mai extravagant model. La ce preţ ajunge bolidul – FOTO VIDEO

Cei care vor să liciteze pentru bunurile scoase la vânzare trebuie să se înregistreze (datele personale pentru identificare, plata garanției de participare și oferta de pornire), apoi participă la licitația online, putând face oferte succesive în pași de 5-15% din valoarea de pornire a licitației, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Justiției.