Maşini plutitoare şi valuri, pe străzile Bucureştiului. Capitala, transformată într-un lac imens VIDEO

Publicat: Luni, 05 Mai 2014 12:08 // Actualizat: Luni, 05 Mai 2014 12:23 // Sursa: romaniatv.net

Asupra Bucureştiului s-a abătut potopul duminică după-amiază, în anumite zone fiind semnale şi cantităţi de precipitaţii de 50 l/metru pătrat. Un telespectator România TV a filmat maşinile din parcarea blocului care plutesc şi se ciocnesc unele de altele când un camion trece cu viteză pe stradă şi face valuri.

Ruperea de nori care a avut loc duminică după-amiază în capitală a făcut ca pe anumite artere apa să ajungă la aproape un metru înălţime. Au fost afectat numeroase şi numeroase parcări, iar un telespectator România TV a surprins dimensiunea dezastrului într-un cartier al Capitalei.

Maşinile plutesc practic şi riscă să se ciocnească unele de altele în momentul în care şoferul unei camionete traversează cu viteză parcarea inundată şi face valuri.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 mai 15:40
...în anumite zone fiind semnale şi cantităţi de precipitaţii de 50 l/metru pătrat. Citește mai departe…

...
05 mai 13:20
...unei camionete traversează cu viteză parcarea inundată şi face valuri. Source Article from http://www.romaniatv.net/masini-plutitoare-si-valuri-pe-strazile-bucurestiului-capitala-transformatalac-imens-video_142765.htmlMaşini plutitoare şi valuri, pe străzile Bucureştiului....
05 mai 12:19
...
Asupra Bucureştiului s-a abătut potopul duminică după-amiază, în anumite...
1
EUR
4.7667
RON
18 Nov
noapte 10 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H