Masked Singer România LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Incredibil, cine se ascunde în spatele măştii!

Masked Singer România LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Vulpoiul, Panda, Unicornul, Tigrul, Extraterestrul și Îngerul se duelează mâine seară, la cel mai secretos show de televiziune, Masked Singer România.

11 sept. 2020, 08:00

UPDATE Prima demascare de la Masked Singer România. Cine se ascunde în spatele „Extraterestrului”

Masked Singer România LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Ursul Panda, rivalul Vulpoiului, a urcat în forță pe scenă și a ales să cânte o melodie în limba arabă. Detectivii au fost puși în dificultate de această alegere, iar părerile au fost împărțit privind vedeta din spatele măștii

„Am iubit întotdeauna muzica și nu îmi pot imagina viața fără ea. de când eram un puști mergeam cu radioul după mine, chiar și la baie. Aveam cearcane pentru că noaptea ascultam muzică. Duceam o viață lipsită de griji. Când cineva mi-a prezis că voi deveni celebru, i-am zâmbit în față. Am trăit două vieți diferite. Ursul Panda a ales să interpreteze melodia Trika trika a lui Faydee și Antonia.”

 

Masked Singer România LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Prima mască de la Masked Singer care a pășit pe scenă a fost Vulpoiul. Detectivii au fost impresionați de prestația lui și au încercat să ghicească ce vedetă se ascundă sub mască, ajutați de indiciile oferite.

Când eram mic, lumea îmi spunea că sunt agil precum o vulpe. La 4 ani am pășit pentru prima oară pe o scenă. În corul grădiniței cântam mai sus decât fetele.Am fost olimpic la mai multe materii și științele exacte păreau atunci calea mea în viață. Mi-am făcut propria trupă de muzică rock. Am venit să arăt lumii întregi că locul meu este pe orice scenă.” Vulpoiul a ales melodia Sex on fire de la Kings of line pentru a impresiona juriul.


Masked Singer România LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. 12 celebrități se vor întrece în cea mai așteptată competiție a planetei. Deghizate din cap până-n picioare, vedetele vor urca pe scenă pentru a face un spectacol nemaivăzut, dar și pentru a-i ține pe detectivi departe de marele secret: identitatea lor. 

Masked Singer România LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV

Primele 6 măști vor urca pe scenă și se vor duela. Vulpoiul se va lupta cu Panda, Unicornul va întâlni Tigrul, iar Extraterestrul va trebui să-i facă față Îngerului. Ce interpretare va intra la inima publicului, dar și ce măști vor fi la un pas să fie demascate, vedem vineri, de la ora 20:30, în prima ediție Masked Singer România. 

Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu vor încerca să pună cap la cap fiecare detaliu pe care măștile îl vor scoate la iveală înainte de momentul artistic. Indiciile oferite acestora îi vor arunca într-o cursă nebună în aflarea identității celor care se ascund sub mască, iar printre presupunerile celor 4 detectivi se vor regăsi și: Elena Udrea, Anastasia Soare, Laurențiu Duță, Mihai Trăistariu, Andi Vasluianu, Smiley, Dana Rogoz, Antonia, Vali Barbulescu, Nadir, Dan Bursuc, Elena Băsescu, Andreea Marin, Fizz, Carla’s Dreams, Cătălin Moroșanu, Mihai Mărgineanu, Killa Fonic sau Lucian Mândruță.  

Show-ul acesta nu este doar despre ce au făcut și cine sunt cei de sub mască, e important și cum își vor prezenta actul artistic pe această scenă. Toate măștile din acest show sunt purtate de oameni care sunt deja celebri pentru ceva. Cu unii aș putea fi super bun prieten, poate cu altele am ieșit în oraș. Cine știe? Nu știi niciodată cine se află sub măști. Dacă am fost îndrăgostit de vreuna?”, a spus Jorge, prezentatorul show-ului.

Care dintre cele 6 personaje va trebui la finalul serii să-și dea masca jos aflăm astăzi, de la ora 20:30, în prima ediție Masked Singer România, la PRO TV. 

Masked Singer România LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Detectivii Masked Singer România, la obiect: cum ar descrie show-ul în doar câteva cuvinte

Mai e puțin până la premiera show-ului momentului în România, iar detectivii Masked Singer România nu-și pot ascunde nerăbdarea. 

Masked Singer România debutează la PRO TV la 11 septembrie, la ora 20:30. Cei 4 detectivi au oferit o sumedenie de detalii despre spectacolul care ne așteaptă în acest show unic în România. Dar cum ar fi dacă i-am pune să descrie Masked Singer România în doar câteva cuvinte?

Fiți atenți, fiindcă tocmai am făcut-o! Haideți să vedem ce spun Horia Brenciu, INNA, Ana Morodan și Codin Maticiuc despre emisiunea care te va ține cu sufletul la gură!

Horia Brenciu, deși vorbește mult și e plin de savoare, chiar a fost scurt și la obiect. Iată-l mai jos! 

 

Masked Singer România LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. INNA, care s-a documentat temeinic înainte de emisiune, pentru a încerca să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor, crede că show-ul va stârni curiozitatea multor români, chiar dacă nu sunt interesați de muzică.

Masked Singer România LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV Ana Morodan mizează pe faptul că „această emisiune va da lumea peste cap”, însă într-un mod cât se poate de pozitiv. Dacă ar fi să descrie Masked Singer România în câteva cuvinte, Ana Morodan ar găsi doar superlative.

Masked Singer România LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV Codin Maticiuc s-a declarat impresionat de măștile care mențin secretă identitatea vedetelor invitate în emisiune. Cum ar descrie el Masked Singer în FIX 3 cuvinte? Iată răspunsul mai jos!

Masked Singer România LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV 12 vedete intră în cea mai spectaculoasă competiție a momentului, Masked Singer România, purtând măști și costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

Crezi că poți recunoaște celebritățile tale preferate doar auzindu-le vocea? Pregătește-te să afli vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30, la PRO TV. 

În fiecare săptămână, oameni din spatele măștilor vor cânta și se vor duela între ei ca să-și securizeze un loc în etapa următoare a show-ului, dar și pentru a-și păstra ascunsă identitatea. Înainte de a urca pe scenă, fiecare purtător de mască va oferi celor patru detectivi o serie de indicii care să-i ajute să descopere cine este cu adevărat.


loading...
Partenerii noștri