MASONII rup tăcerea: „Munţii Bucegi ascund cele mai mari…” Suntem oare în pericol?

In anul 2003, marele mason Massini a dezvaluit o informatie socanta, sustinand ca are informatii si documente ultrasecrete despre u loc special din Romania. El spune ca grupul Bilderberg are reprezentanti in cele mai importante organisme economice, politice si militare din SUA. Dincolo de aceste grupari exista formatiuni de elita care monitorizeaza viata stiintifica si tehnologia de pe intreaga planeta.

20 ian. 2015, 13:03
MASONII rup tăcerea: „Munţii Bucegi ascund cele mai mari…” Suntem oare în pericol?

Tot ceea ce este important sau se descopera este adus la cunostinta celor din elita mondiala. Aceasta a fost si cazul observatiilor secrete in ceea ce priveste teritoriul Romaniei.

Pentagonul are mai multe programe militare si de spionaj geodezic, folosind mai multi sateliti geostationari de inalta tehnologie.

Unul dintre acestea, care se bazeaza pe tehnologia bionica si pe cea a undelor de forma, a reperat in 2002 o structura aparte intr-o anumita zona a muntilor Bucegi. In primul rand, spatiul gol identificat in interiorul muntelui, nu comunica cu exteriorul ci incepe direct din interiorul muntelui, la o anumita distanta de panta acestuia.

In al doilea rand, are forma unui tunel regulat care coteste brusc spre centrul muntelui, intr-un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului este perfect plan. Cel de al treilea element i-a pus pe ganduri pe cei de la Pentagon. Scanarea din satelit a muntelui a evidentiat doua blocaje majore ale structuri din interiorul solid de piatra care margineau inceputul tunelului si sfarsitul acestuia si respingeau orice tip de sondare sau analiza, ca si cum ar fi protejat ceva in acel loc.

Vaticanul face public asta: secretul INCREDIBIL despre limba română a fost scos la iveală

Erau baraje energetice artificiale. Primul era plan, drept ca un zid, care bloca accesul in tunel. Al doilea era masiv, ca o cupola sau o semisfera, care se afla la capatul opus al tunelului, aproape de centrul muntelui. Massini afirma ca acolo se afla ceva deosebit de important, scriu cei de la caplimpede.ro.

Ansamblul tunel-hemisfera se afla intr-un plan paralel cu solul, iar barajul hemisferic se afla pe verticala ce corespunde stancilor de pe creasta numita Babele. Dupa tabloul de comanda exista un patrat mare cu latura de trei metri pe care se afla o amorfa.

Citeşte şi ROMÂNIA MISTICĂ. Enigmele Bucegilor: de la „Gura de Rai”, la tunelurile secrete

Continutul ei reprezinta unul dintre punctele forte ale descoperirii. Aceasta este ceea ce venerabilul Massini isi dorea pentru el si pentru elita masonilor. Amorfa contine un praf alb foarte fin. Cercetatorii americani au ramas consternati cand au constatat ca substanta are o structura cristalina necunoscuta a aurului monoatomic care este foarte dificil de obtinut mai ales in formula de puritate foarte mare. Pulberea de aur in starea ei pura stimuleaza foarte mult anumite fluxuri si schimburi energetice la nivel celular si neuronal. Adica provoaca un proces accelerat de intinerire.