MASTERCHEF 2013: Scandal monstru între două vedete

MASTERCHEF 2013: Pacha Man si Serban Copot s-au luat la harta in bucatarie si putin a lipsit sa transforme totul intr-un dezastru.

12 nov. 2013, 21:50
MASTERCHEF 2013: Scandal monstru între două vedete

MASTERCHEF 2013. Dupa prima proba in deplasare, la sediul SMURD din Constanta, vedetele de la „MasterChef – Proba celebritatii” s-au intors saptamana aceasta in bucatarie. Cei trei Chefi au facut o noua eliminare – Adrian Daminescu a parasit competitia, astfel ca randurile se strang si lupta devine tot mai stransa in bucataria cu vedete.

Cea de-a doua proba a serii i-a adus iarasi pe concurenti fata in fata cu temuta cutie a misterelor, care de data aceasta a ascuns un ingredient-supriza, sepia, care pe multi i-a facut sa exclame de uimire si sa se intrebe cum anume poate fi preparata.

CITEŞTE ŞI:
„MasterChef” cu vedete. Nici nu a început difuzarea că s-a şi aflat câştigătorul FOTO

Gatitul intre vedete nu a fost lipsit nici de data aceasta de umor si de situatii care i-au facut chiar si pe juratii pretentiosi sa zambeasca. Asa se face ca Pacha Man si Serban Copot s-au luat la harta in bucatarie si putin a lipsit sa transforme totul intr-un dezastru. 

MASTERCHEF 2013. Echipa albastra, condusa de Cheeky Monica, a ajuns la testul sub presiune. Fiecare concurent a avut de pregatit cate trei portii de paste.

Mai usor de zis decat de facut. Insa Catalin Josan, in ciuda faptului ca este un antitalent in bucatarie, a infruntat proba cu multa incredere. Intr-atat de multa, incat a si inceput sa inventeze preparate noi.

Astfel, Catalin Josan s-a laudat in fata lui Chef Florin cu portia sa de „paste milaneze”.

Exista o asemenea reteta?„, l-a intrebat mirat juratul.

Ei, nu stiu de care e. Cu sunca, parmezan si smantana„, i-a explicat Catalin acestuia.

Nu exista„, l-a contrazis Chef Florin, care si-a chemat si intaririle, pe ceilalti doi membri ai juriului, care s-au amuzat copios pe seama preparatului brevetat ad-hoc la „MasterChef„.

Zi si tu ca e de la Chisinau si gata. De la Bubuieci. De unde sa stie Florin de pastele de la Bubuieci?„, a glumit Chef Catalin.

Pana la urma, Catalin Josan a facut o figura frumoasa cu cel putin unul dintre preparatele sale, „racii ierneaza”, despre care Chef Florin a avut numai cuvinte de lauda si astfel a scapat de eliminare.

Poveste de dragoste la MASTERCHEF

Povestea de dragoste dintre Alex Cîrţu (26 de ani) şi Alexandra Leon (26 de ani) pare desprinsă din filme. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, iar după o săptămână de discuţii pe Internet s-au şi văzut.

„Vorbisem pe Facebook cu ea cam o săptămână, dar prima dată am văzut-o la un eveniment culinar, unde a venit să mă cunoască. Două zile mai târziu, am ieşit la o plimbare şi am aflat că avem foarte multe lucruri în comun”, a declarat Alex, pentru click.ro.

De zece luni locuiesc sub acelaşi acoperiş şi, în plus, gătesc împreună la „Hot”, studioul de gătit pe care Alex l-a deschis alături de Petru Buiuca (primul câştigător „MasterChef” în România) şi Mehrzad Moghazehi într-un mall din Capitală.

„La un moment dat am fost despărţiţi câteva luni, dar asta ne-a ajutat să înţelegem că nu putem trăi unul fără celălalt. Ne-am împăcat în ianuarie anul acesta şi de atunci locuim împreună. Ca iubită, Alexandra este tot ce mi-aş putea dori, iar pentru studioul nostru este tot ceea ce ne trebuie. Ea e echilibrul meu”, a mărturisit Alex.

CITEŞTE ŞI Află ce vedete se întrec de astăzi la „MasterChef – Proba celebrităţii”