MASTERCHEF 2014: Un concurent a adormit în timp ce aştepta să-şi prezinte preparatul FOTO

MASTERCHEF 2014: Presiunea şi extenuarea şi-au spus cuvântul săptămâna aceasta la "MasterChef". Gabriel Apostol a reuşit premiera să adoarmă, în timp ce aştepta să-şi prezinte preparatul în faţa Chefilor.

07 mai 2014, 09:46

MASTERCHEF 2014: Unul dintre aspirantii la titlul de „MasterChef„-mai precis Gabriel Apostol a reusit o contraperformanta: sa adoarma fix in mijlocul probei, in timp ce astepta sa fie chemat in fata juriului, scrie masterchef.protv.ro. Lucru care nu a scapat ochiului vigilent al lui Razvan Fodor.

Citeşte şi MASTERCHEF: O fostă concurentă îmbolnăveşte bărbaţii pe Facebook cu fotografii super-sexy FOTO

Castigatorii primelor doua sezoane, Aida Parascan si Petru Buiuca, dar si Bogdan „Dexter” Alexandrescu, Mimi Nicolae, Victor Nemes, Alexandru „D’Artagnan” Petricean, Sidia Sissoko si Andreea Moldovan s-au reintors la „MasterChef” cu misiunea de a le da de lucru concurentilor din acest sezon.

Citeşte şi Judecătorul agresiv din Argeş, suspendat din funcţie de CSM VIDEO

Fiecare dintre finalistii primelor doua sezoane si-a demonstrat maiestria in arta culinara si a incercat sa ofere un plating care sa arate cat de mult a evoluat la capitolul bucatarie. Iar fiecare dintre concurentii actualului sezon „MasterChef” a incercat sa reproduca pe cat de bine s-a priceput preparatul care i-a fost repartizat.

Citeşte şi Filmările s-au terminat şi s-a aflat CÂŞTIGĂTORUL de la Masterchef. Nu te aştepţi ca ea să fie cea mai bună