MASTERCHEF 2014: Nebunie la petrecerea lui Smiley

MASTERCHEF 2014: În a zecea editie „MasterChef" de marti, 20 mai, difuzata la ProTV, Smiley ii provoaca pe concurenti sa gateasca pentru petrecerea pe care o va organiza.

19 mai 2014, 15:02
MASTERCHEF 2014: Nebunie la petrecerea lui Smiley

MASTERCHEF 2014: Cei 15 aspiranti la titlul de MasterChef ramasi in cursa vor trebui sa treaca de proba din platou: pregatirea unui meniu pentru mahmureala.

In noua editie, juriul MasterChef ii pune pe concurenti in fata unei probe neasteptate. Ei vor pregati, sub indrumarea riguroasa a Chef-ilor si a lui Smiley, un meniu pentru cele 100 de persoane invitate de artist la o petrecere in propria casa.

MASTERCHEF 2014: Ce a fost la ultima ediţie

MASTERCHEF 2014: Seria deplasarilor inedite in care concurentii MasterChef gatesc a continuat cu o noua calatorie catre salina de la Slanic Prahova. Aflata la 208 metri adancime, aceasta este declarata cea mai mare salina din Europa. Pentru a spori provocarea, concurentii MasterChef au gatit la 12 grade Celsius, temperatura constanta din salina pe tot timpul anului, intr-un spatiu iluminat electric.  

MASTERCHEF 2014: Bobby a fost protagonistul unei gafe care l-a costat eliminarea din competitia de la „MasterChef”. La proba in care a trebuit sa gateasca paste intr-un mod inedit si cat mai original, concurentul a incurcat smantana cu frisca, iar rezultatul a fost unul dezastruos. 

Desi era constient ca felul de mancare gatit de el era necomestibil, Bobby s-a prezentat cu el in fata celor trei chefi.

„Tu le-ai gustat?”, l-a intrebat chef Florin Dumitrescu, singurul care a avut ghinionul sa guste preparatul.

„Da, nu se pot manca. Am adus doua smantani pe care nu scria nimic si am pus din greseala frisca. E o prostie, stiu”, si-a recunoscut Bobby gafa.

„Stii ce faceam in locul tau? Plecam de la banc si o scapam pe jos pe aia din mana”, l-a sfatuit chefCatalin Scarlatescu.

MASTERCHEF 2014: Proba in care concurentii au gatit pentru minerii de la salina Slanic Prahova i-a pus mari dificultati Ralucai Negru, care a inceput sa se simta din ce in ce mai rau in timpul concursului, scrie protv.ro. Tanara a povestit ca a avut probleme cu stomacul, insa a refuzat sa mearga la spital, motivand ca nu a fost niciodata singura la medic. Dupa ce a avut frisoane toata seara, concurenta a ales in cele din urma sa paraseasca MasterChef si sa-si puna la punct analizele si starea de sanatate.

MASTERCHEF: ce a fost data trecută

MASTERCHEF 2014: Anni, poreclit „Raj Kapoor” la „MasterChef”, a oferit unul dintre cele mai emotionante momente din concurs. Cateva dintre colegele lui nu s-au putut abtine si au inceput sa planga atunci cand l-au auzit vorbind

MASTERCHEF 2014: Anni a fost laudat de Chefi, care i-au apreciat enorm farfuria, numind-o una dintre cele mai bune din toate timpurile la „MasterChef”.

Atat de emotionat a fost Anni, incat nu si-a putut tine sentimentele ascunse. Daca initial a dansat de bucurie, „Raj Kapoor” si-a adus apoi aminte de vorbele dure pe care le-a auzit de la Cristian Sorop. Acesta din urma i-a spus ca este „o pata de culoare” si de aceea nu risca eliminarea din concurs.

Cu atat mai mult s-a simtit Anni indreptatit sa fie la „MasterChef” cu cat juratii au avut cuvinte de lauda pentru felul in care gateste, cel mai important lucru pentru el, dincolo de a face show.

Jessica a fost cel mai vizibil miscata de reactia lui Anni, mai ales ca si ea a trait mult timp in afara granitelor si, spune ea, la inceput nu a fost primita cu bratele deschise.

MASTERCHEF 2014: A picat la testul oului prăjit

Testul sub presiune de saptamana aceasta i-a adus fata in fata pe Ramon Chicireanu si pe Gabriela Simion. Aflati la egalitate dupa proba ghicitului de ingrediente legati la ochi, Chefii i-au pus pe cei doi sa prajeasca un ou.

Ramon Chicireanu si Gabriela Simion s-au incurcat la proba in care trebuia sa ghiceasca diverse ingrediente dupa miros, astfel ca juratii i-au trimis la „duel”. Misiunea? Aparent banala, insa cu atat mai complicata: sa prajeasca un ou.

Primul care a gresit a fost Ramon, cand a decis sa foloseasca ulei de masline. Gabriela nu s-a lasat mai prejos si a stropit oul cu ulei peste galbenus, reusind sa-l arda. Cand toti il dadeau castigator sigur pe Ramon, acesta a mai facut o gafa: a intors oul si l-a prajit pe ambele parti.

Asa cum era de asteptat, Ramon a fost eliminat din concurs.

Adevarata surpriza abia acum avea sa fie, insa, dezvaluita. Ramon si-a dorit sa paraseasca „MasterChef”, intrucat probele deveneau din ce in ce mai dificile pentru el, dar si pentru a fi din nou alaturi de familie. Si nu a fost singurul care s-a autosabotat. Gabriela a marturisit ca si ea a ars oul intentionat, pentru ca se simtea prea obosita ca sa mearga mai departe.

 W94