MASTERCHEF 2014: Smiley se însoară cu o concurentă de la MasterChef?

MASTERCHEF 2014: Smiley este unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania si sunt multe domnisoare care ar vrea sa puna mana pe el.

22 mai 2014, 06:58

MASTERCHEF 2014: O concurenta de la MasterChef se tine de glume pe Facebook si a dat de inteles ca artistul ar urma sa se insoare cu o fosta colega de-a ei din competitie, proaspat eliminata Tatiana.

„Poza de familie. Eu si tinerii mei fini, Tania si Smiley, sa le dea Dumnezeu sanatate! La petrecere la Smiley, noi doua la cratita”, a scris Maria Dinu pe pagina sa de Facebook.

Pe „mireasa” n-a anuntat-o nimeni, asa ca a fost si ea foarte surprinsa sa afle ca se marita. 

“Cand a avut loc fericitul eveniment din viata mea? Ca nu prea imi amintesc! Oare sa fi fost chiar atat de ocupata cu gatitul ca mi-a scapat !?”, a raspuns la scurt timp Tatiana.

MASTERCHEF: In a zecea editie „MasterChef”, juriul i-a pus pe cei 15 concurenti ramasi in competitie in fata unei probe neasteptate. Acestia au pregatit un meniu pentru cei 100 de invitati la petrecerea dupa concertul lui Smiley.

Daca in bucatarie nervii concurentilor erau intinsi la maximum, petrecaretii s-au distrat de minune, in frunte cu Smiley, care a dansat pe mai multe melodii alaturi de o bruneta superba, cu codite afro.

MASTERCHEF: Invitat sa cante la party a fost chiar Muneer, fostul concurent de la „Vocea Romaniei”, din echipa Loredanei. Artistul a interpretat mai multe coveruri, iar Smiley si tanara domnisoara s-au unduit pe acordurile unor bluesuri celebre.

MASTERCHEF: Smiley nu a fost singurul sărbătorit. Chef Sorin a avut parte de o surpriza din partea concurentilor „Masterchef”. Nu s-ar fi asteptat niciodata sa vada asta pe tortul pe care l-a primit in dar. n cea de-a 10 editie a concursului „Masterchef”, Chef Sorin Bontea a fost sarbatorit de catre concurenti, iar Jessica, Sorana, Irina si Alexandra Shine i-au pregatit un tort pe masura talentului si maiestriei sale in bucatarie. Imediat ce au intrat in platou, concurentii au inceput sa-i cante „La multi ani” juratului. Desi era un cheesecake obisnuit, Chef Sorin a fost surprins de felul in care concurentele l-au decorat: tortul era imbracat in frisca, iar ca model avea o carte de joc, dar nu oricare: Asul.

MASTERCHEF: In spirit de gluma, Chef-ul le-a spus celor 15 concurenti care il aplaudau fara incetare ca acest model de tort i se potriveste perfect: „Ca sa stiti cine este asul”, iar in ceea ce priveste relatia cu ceilalti doi jurati, acestea a tinut sa le precizeze ca ar trebui sa-i spuna acelasi lucru si lui Chef Catalin Scarlatescu.