MASTERCHEF  24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE – Potrivit site-ului oficial al emisiunii, emisiunea promite să aducă probe noi concurenților, care vor avea de gătit ceva special.

MASTERCHEF  24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE – În ediția precedentă, proba Cutia misterelor,  a reprezentat cea mai mare surpriza de pana acum pentru toti concurentii. Ingredientele de baza ale acestei probe au fost amintirile. Acestia au primit scrisori de la persoanele dragi, le-au citit in gand, dar si in fata chefilor si au fost coplesiti de emotii si dor.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE –   Urmareste MasterChef, competitia in care doar cei mai buni rezista probelor de foc la care sunt supusi si reusesc sa atinga standardele impuse de cei trei chefi si AICI>>>

MASTERCHEF  24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE  – Dupa momentul emotionant in care fiecare dintre ei si-a dorit sa poata fi macar pentru cateva minute in preajma familiei, a venit momentul in care competitia a inceput. Au fost nevoiti sa gateasca pentru persoanele de la care au primit scrisorile, un preparat la alegere care sa surprinda atat prin continut, cat si prin plating. In urma primei probe juriul a decis, nominalizand cele mai neinspirate farfurii cele ale lui Ciprian, Silviu si Isadora.

MASTERCHEF  24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE –  La polul opus cu cele mai bune trei farfurii au fost Odette, Siserman si Tudor, insa Odette a fost cea care a impresionat chefii cu cele doua preparate ale sale, unul pentru mama ei, iar celalalt pentru sora sa. Astfel, ea a castigat imunitate si a avut avantajul de a decide ce vor gati colegii sai in urmatoarea proba.

MASTERCHEF  24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE – Concurentii au primit de la Odette cate un sortiment de bere blonda, bruna, nefiltrata sau aramie si au fost nevoiti sa gateasca cate un fel de mancare care sa se potriveasca cu gustul berii alese.

MASTERCHEF  24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE – In urma jurizarii probei in care berea a fost vedeta, Silviu, Siserman si Andreea au intrat la testul sub presiune, deoarece preparatele lor nu au convins de data aceasta.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE – Siserman si Andreea au reusit sa treaca de acest test, insa Silviu nu a reusit de aceasta data sa demonstreze ca merita sa mearga mai departe, parasind competitia.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE – Editia difuzata lunea trecută a inregistrat 10,5 puncte de rating si 23,2% cota de piata in intervalul de difuzare 20:31 – 22:26, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinut 5,2 puncte de rating si 11,6 % share pe aceasta categorie.

MasterChef – Prinde gustul competitiei, la PRO TV şi pe Voyo.ro

MASTERCHEF 24 NOIEMBRIE 2014 ONLINE VIDEO LIVE

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 – Cel mai vizionat show culinar, a revenit in aceasta toamna cu un nou sezon, plin de surprize, gata sa puna pe jar chiar si cele mai alese gusturi. Iar juriul format din CHEFII Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă (FOA) își va aduce din plin contribuția la cel mai exploziv show culinar.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE  MASTERCHEF 2014 –  Cine sunt noii jurați de la MasterChef 2014: Patrizia Paglieri, Adrian Hadean și Florin Scripca – JURIU MASTERCHEF 2014 Show-ul are din sezonul 2014 un nou juriu, după ce foștii masterchefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Sărlătescu, au părăsit trustul Pro pentru o emisiune la Antena 1. Astfel, noii jurați sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE  Patrizia Paglieri . JURIU MASTERCHEF 2014Patrizia Paglieri – JURIU MASTERCHEF 2014: Patrizia Paglieri, de origine italiana, din San Remo, este supranumita si Liza Minnelli, datorita asemanarii cu faimoasa diva. Cu o personalitate carismatica si plina de viata, Patrizia este insa dura in bucatarie, ridicand foarte sus standardele de calitate ale restaurantelor pe care le conduce. Ea a ajuns in Romȃnia in anul 1999, impreuna cu parintii, cand au fondat primul restaurant de familie in Buftea. Acum, declara ca in Romania se simte acasa, iar in Italia calatoreste doar o data pe an.

MASTERCHEF 24  noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE  Adrian Hadean  – juriu Masterchef 2014 Adrian Hadean – juriu Masterchef 2014: Adrian Hadean lucreaza de peste 15 ani in arta culinara si a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale si nationale. In 2003 publica prima sa carte gastronomica, “Sare si piper”, iar din 2004 incepe mai multe stagii de pregatire profesionala in bucatarii din Europa (Spania, Franta, Germania) si din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). In 2011, a propus si implementat programul de responsabilitate sociala “Farfurii curate”, care promoveaza alimentatia sanatoasa in gradinitele din Cluj-Napoca.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE  Florin Scripca juriu Masterchef 2014Florin Scripca juriu Masterchef 2014: Florin Scripca face parte din celebra echipa Flavours si, in prezent, coordoneaza bucatariile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucuresti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresioneaza prin dedicare si seriozitate, dar si prin carisma si simt al umorului. In ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfectionare in Marea Britanie, la Londra, in Oxfordshire, in cadrul companiei de catering “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts” si in Exeter, la ferma bio de carne “Pipers Farm”, si in Franta, la “Cantine du Faubourg” din Paris.