MASTERCHEF 2015: Ei sunt concurenţii care se bat pentru FINALA MASTERCHEF

MASTERCHEF 2015: In urma editiei de luni seară, au fost alesi cei sase concurenti calificati in semifinala Masterchef, concurenti care sunt cu un pas mai aproape de marele trofeu.

08 dec. 2015, 08:47
MASTERCHEF 2015: Ei sunt concurenţii care se bat pentru FINALA MASTERCHEF

UPDATE. CASTIGATOR MASTERCHEF 2015. Pentru a se califica in finala, cei sase concurenti au fost impartiti in trei echipe, Claudia vs. Anuta, Florin vs. Andrei, Claudiu vs. Liviu, fiecare dintre acestea fiind supuse la trei probe in urma carora s-a stabilit cate un castigator din fiecare duel.

In prima proba, semifinalistii au fost pusi sa gateasca cel mai bun preparat al adversarului, in urmatoarea au fost pusi in fata provocarii de a realiza cel mai dezastruos preparat al adversarului, in timp ce in ultima proba fiecare i-a ales celuilalt un preparat pe care sa-l faca.

Tensiunea si orgoliile au fost la inaltime, cele mai mari disensiuni aparand intre Claudia si Anuta. Andrei a avut un avantaj important dupa prima proba, pe care si l-a pastrat pana la sfarsitul semifinalei, in timp ce celelalte dueluri au fost mult mai stranse, departajarea facandu-se de-abia dupa ultima proba. FINALA MASTERCHEF este LUNI, de la 20:30, pe ProTV!

Finala Masterchef 2015 se va da între cei trei

ANDREI VOICA. A inceput sa cocheteze cu domeniul culinar de mic, fiind nevoit sa-si gateasca singur dupa antrenamente. Este pasionat de fotbal si de pescuit. 

CLAUDIA SIMA. In varsta de 29 de ani, Claudia este un manager de proiect din Bucuresti, pasionata de domeniul gastronomic, dar si de dans. Pentru ea, mancarea reprezinta iubire, o arta in sine, un proces care aduce multa satisfactie si fericire.

LIVIU BALINT. In varsta de 32 de ani, Liviu a inceput sa gateasca din necesitate (fiind plecat la munca in strainatate). Usor, usor, necesitatea si dragostea pentru bucataria italieneasca s-au transformat in pasiune.

MASTERCHEF 2015: Marea finala MasterChef este tot mai aproape, competitia devine din ce in ce mai intensa si probele din ce in ce mai tensionate.

Anuta, Claudia, Adriana, Florin, Andrei, Iulian, Liviu si Claudiu au luptat pentru un loc in semifinala Masterchef, acestia fiind supusi la trei teste cu cutia misterelor.

Prima proba a fost una plina de emotii, in care concurentii s-au reintalnit si au gatit alaturi de mamele lor preparatele favorite din copilarie. Revederea a fost una impresionanta si i-a motivat pe cei opt sa dea tot ce-i mai bun in bucataria Masterchef.

In urma acestei probe, Claudia a fost desemnata castigatoare, fiind prima concurenta calificata in semifinala. Ei i s-a alaturi si Claudiu, care a fost ales de cei trei chefi inaintea inceperii celui de-al doilea test.

Cea de-a doua proba le-au fost testate aptitudinile in flambare, iar Andrei si Anuta au urcat la balcon, in timp ce Adriana a parasit competitia culinara.

Ultima proba, care a reprezentat si un test sub presiune, i-a adus fata in fata pe Florin, Iulian si Liviu, acestia luptandu-se pentru ultimele doua locuri in semifinala Masterchef. Florin si Liviu i-au convins pe chefi sa mearga mai departe, in timp ce Iulian a iesit din cursa pentru marele premiu.