MASTERCHEF 2015: Surprizele noului sezon

MASTERCHEF 2015: Cel de-al şaselea sezon al ''MasterChef'', showul culinar de la Pro TV, va debuta pe 14 septembrie şi va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, de la 20:30. Competiţia culinară îi are în juriu, la fel ca în sezonul trecut, pe Chef Patrizia, Chef Foa şi Chef Adrian Hădean.

11 sept. 2015, 15:30
MASTERCHEF 2015: Surprizele noului sezon

MASTERCHEF 2015: Paginademedia.ro trece în revistă noile reguli introduse odată cu sezonul 6. Anul acesta a existat o nouă opţiune de înscriere: atât direct a celor care şi-au dorit să intre în cursa pentru un şorţ MasterChef, cât şi indirect, telespectatorii având posibilitatea de a înscrie în competiţia culinară o persoană pasionată de gătit, scrie sursa. Pentru aceştia, cei 3 juraţi au făcut o vizită surpriză direct la locul lor de muncă, iar dacă cel înscris a acceptat provocarea, a avut şansa de a merge mai departe în competiţie.

O altă noutate este reprezentată de departajarea dintre concurenţii care obţin doi de DA şi cei care obţin trei confirmări de la Chef Patrizia, Chef Foa şi Chef Adrian Hădean. Cei din urmă, vor avea de trecut doar trei probe din şase pentru a ajunge în bucătăria MasterChef.

De asemenea, cei trei juraţi au la dispoziţie câte un şorţ de aur – prin care pot trimite un concurent direct în bucătăria MasterChef, fără a trece prin probele eliminatorii – şi câte un green card – prin care pot ”salva” un concurent care a primit vot negativ din partea celorlalţi juraţi.