MASTERCHEF 2017: Atmosfera se încinge în bucătărie. Cine va fi CASTIGATOR MASTERCHEF

In aceasta seara, de la ora 23:00, o noua editie MasterChef aduce in prim-plan noi provocari pentru cei 13 concurenti ramasi in bucataria MasterChef. Daca saptamana concurentii au gatit alaturi de invitatii speciali ai editiei, Iulia Vantur, Octavian Strunila si magicianul Robert Tudor, saptamana aceasta atmosfera se incinge in bucataria MasterChef, iar relatiile dintre concurenti devin din ce in ce mai picante.

10 apr. 2017, 11:06
MASTERCHEF 2017: Atmosfera se încinge în bucătărie. Cine va fi CASTIGATOR MASTERCHEF

MASTERCHEF 2017: Lupta pentru marele trofeu si titlul de MasterChef este stransa, iar timpul este scurt. Au mai ramas doar 13 concurenti, care se straduiesc sa ii impresioneze pe chef Razvan Exarhu, chef Samuel Le Torriellec si Liviu Popescu si sa demonstreze ca merita sa devina viitorii MasterChef.

Alexandra Hirtea, Lori Hasu, Raul Vasiloni, Flavius Pop, Atena Ars, Roxana Ciubotariu, Alexandru Cucu, Ana Demian, Robert Petrescu, Viorel Rizea, Loredana Anghel, Luca Mantovani si Sorin Bologa sunt cei ce au reusit sa treaca cu brio pana acum de provocarile celor 3 jurati.

In aceasta seara, cele trei probe de foc vor aduce in fata telespectatorilor o lectie de determinare, pasiune, creativitate si motivare. Testul sub presiune va departaja clar concurentii, iar unul dintre cei 13 va fi nevoit sa paraseasca competitia.

Ce concurent va fi primi un avantaj si va fi salvat, dar si cine va fi cel care va parasi bucataria MasterChef, ramane de vazut in aceasta seara, de la ora 23:00, imediat dupa show-ul Uite cine danseaza!.